Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πρόσκληση Τσίπρα σε επενδυτές

Πρόσκληση σε επενδυτές απηύθυνε ο πρωθυπουργός
Αλέξης Τσίπρας σε μήνυμά του προς το 18ο Ετήσιο Capital Link Invest in Greece Forum το οποίο πραγματοποιείται στη Νέα Υόρκη.
Αναλυτικά, το μήνυμα του κ. Τσίπρα:
'Αγαπητές φίλες και φίλοι,
Είναι μεγάλη μου χαρά να απευθύνομαι ξανά σε εσάς. Έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος από την προηγούμενη φορά που είχα την ευκαιρία να σας παρουσιάσω τις δυνατότητες της ελληνικής οικονομίας.

Θυμάμαι μάλιστα ότι σας παρότρυνα να πιστέψετε στην προσπάθεια μας να ανατάξουμε την ελληνική οικονομία και να επενδύσετε στην Ελλάδα.
Είμαι σίγουρος ότι από εσάς το αποτόλμησαν δεν το μετανιώνουν σήμερα.
Γιατί μέσα το 2016, η οικονομία μας ανάκτησε την θετική αναπτυξιακή της δυναμική, υπεραπέδωσε ως προς τους δημοσιονομικούς στόχους και εφάρμοσε μια σειρά διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων που ενίσχυσαν την ανταγωνιστικότητά της και προωθούν ένα σταθερό φιλοεπενδυτικό περιβάλλον.
Τώρα, όλοι οι επίσημοι θεσμοί προσδοκούν πλέον ότι η Ελλάδα θα αναπτυχθεί με υψηλούς ρυθμούς 2,7% το 2017 και 3,1% το 2018.
Σε αναγνώριση των προσπαθειών μας, το πρόσφατο Eurogroup της 5ης Δεκεμβρίου την εφαρμογή των βραχυπρόθεσμων μέτρων για την ελάφρυνση του χρέους σύμφωνα πάντα με τη συμφωνία του περασμένου Μαΐου και αναμένεται να έχει πρόσβαση στις αγορές εντός του 2017.
Επομένως ανανεώνω και φέτος την πρόσκληση μου προς εσάς.
Η Ελλάδα ξαναγεννιέται!
Επιλέξτε να είστε μέρος αυτής της αναγέννησης.
Δεν έχετε παρά να επωφεληθείτε από αυτήν την επιλογή '.
http://www.capital.gr/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

το τεράστιο σημερινό μας χρέος

Πολλοί νομίζουν ότι το χρέος του σύγχρονου ελληνικού κράτους είναι μια παλιά ιστορία που μεταφέρονταν απο δεκαετία σε δεκαετία. Μια πολύ παλιά ιστορία δύο αιώνων όπου το ελληνικό κράτος δανείζονταν συνεχώς, έπεφτε έξω συνεχώς και αυτό μας επηρέασε φθάνοντάς μας στη σημερινή μας κατάσταση. Πράγματι υπήρξαν τέσσερεις τέτοιες περιπτώσεις μέχρι το 2ο παγκόσμιο πόλεμο. Όμως το τεράστιο σημερινό μας χρέος, για το οποίο σήμερα υποφέρουμε, είναι δημιούργημα των τελευταίων 40 ετών.
Μικρό στην αρχή, επιταχυνόμενο μετά, και τεράστιο στο τέλος.

Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά - Blogger Dimitris Nikogloy

ΑΓΙΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ !!! ΠΑΝΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ !!! Η ΜΟΝΗ ΣΩΤΗΡΙΑ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ !!!

Άγιοι Αρχιερείς, της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ελλάδος!
Ως Έλλην πολίτης και ως Ορθόδοξος Χριστιανός και με τον προσήκοντα σεβασμό προς τα θεοτίμητα πρόσωπά σας, αισθάνομαι την ανάγκη, να σας είπω τα κάτωθι:
Κατά τη μακρόχρονη σκλαβιά των 400 ετών, υπό το ζυγό της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, οι Έλληνες κατάφεραν να διατηρήσουν αναλλοίωτη, τόσο την Εθνική τους, όσο και την θρησκευτική τους, ταυτότητα!!!