Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2016

Δημιούργησε μια από τις κορυφαίες ιστοσελίδες εύρεσης εργασίας


«Το μεγαλύτερο ρίσκο ήταν να αφήσω την εταιρία McKinsey & Company και να ξεκινήσω το The Muse. Αλλά νομίζω ότι αν έχεις μια επιθυμία που σε καίει ή μια ιδέα που πρέπει να υλοποιηθεί ποιο είναι το χειρότερο που μπορεί να σου συμβεί; Αυτό σκέφτηκα. Όταν πήρα την απόφαση, ήξερα ότι έπρεπε να το κάνω γιατί το Muse έπρεπε να δημιουργηθεί» έχει δηλώσει η Καβουλάκου για το επιχειρηματικό της εγχείρημα.
Το 2011 η Καβουλάκου μαζί με την Kathryn Minshew και την Melissa McCreery ίδρυσαν την ιστοσελίδα. Το The Muse από την δημιουργία του μέχρι και σήμερα έχει δώσει τα φώτα του σε
περισσότερους από 50 εκατ. ανθρώπους.
«Έχουμε βοηθήσει πάνω από 50 εκατομμύρια άτομα από τη μέρα που ανοίξαμε τη σελίδα μας και πιστεύουμε ότι μπορεί να γίνει η κορυφαία ιστοσελίδα καριέρας σε όλο τον κόσμο και για όλους. Αν δουλεύω στο Muse μετά από 10 χρόνια και συνεχίζουμε να έχουμε επιρροή στον κόσμο, θα είναι πραγματικά υπέροχο» είπε η Καβουλάκου.
Το 2015 το περιοδικό Forbes την συμπεριέλαβε στη λίστα «30 under 30» στον τομέα των Media. Το INC ανάμεσα στις 15 γυναίκες που ξεχωρίζουν σε επίπεδο τεχνολογίας και το περιοδικό TIME συμπεριέλαβε την Καβουλάκου στη λίστα με  τα 140 Best Twitter Feeds του 2014.
 http://www.ellines.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Με εντολή Ν.Δ λογοκρισία ΕΡΤ σε όλες τις ειδήσεις από την περιφέρεια λόγω Λέσβου

Εδώ και λίγες ώρες οι δημοσιογράφοι όλων των περιφερειακών Μέσων της κρατικής ραδιοτηλεόρασης της ΕΡΤ δεν μπορούν να ανεβάσουν καμία απο...