Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

Αιχμές Γ. Καρατζαφέρη κατά Μάκη Βορίδη - Άδωνι Γεωργιάδη

  Βολές κατά των βουλευτών της Ν.Δ. Μάκη Βορίδη και Άδωνι Γεωργιάδη εξαπέλυσε ο Γιώργος Καρατζαφέρης λέγοντας ότι πρόδωσαν τα ιδανικά τους για να γίνουν υπουργοί και πρόσθεσε ότι «όταν πήρα τον κ. Βορίδη ήταν δεξιότερος του Μιχαλολιάκου και τον πήρα και τον έκανα κοινοβουλευτικό».
Σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ ο κ. Καρατζαφέρης υπογράμμισε ότι «με έλεγαν άκρο γιατί είχα φορτώσει το κόμμα με τον κ. Βορίδη, τον κ. Γεωργιάδη και τον κ. Πλεύρη και τώρα είναι στη Ν.Δ.»
 Σε ό,τι αφορά το μεταναστευτικό ζήτησε να υπάρχει ποσόστωση τονίζοντας ότι «μπορούμε να δεχτούμε το 2% των μεταναστών». Εκτίμησε, μάλιστα, ότι οι μετανάστες έρχονται στην Ελλάδα «γιατί είμαστε μπόσικοι».

Ερωτηθείς σχετικά απέφυγε να αποκαλύψει το όνομα του νέου κόμματος, ενώ σε παρέμβασή του ο Παναγιώτης Ψωμιάδης δεν αποκάλυψε αν θα συνεργαστεί με το νέο κόμμα, ωστόσο σημείωσε ότι «χρειάζονται οι πατριωτικές δυνάμεις ενωμένες. Εγώ με τον Γ. Καρατζαφέρη έχουμε το ίδιο DNA».
 http://www.naftemporiki.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το 2032 και η σύγκλιση με την Ευρώπη

Πριν από 30 χρόνια ξεκινούσε η μεγάλη πορεία της σύγκλισής μας με την Ευρώπη, που κορυφώθηκε με την ένταξή μας στο κοινό νόμισμα και σηματοδ...