Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2016

Aπίστευτη δήλωση Δούρου στις Βρυξέλλες: Η Ελλάδα έχει νεοναζιστικό κόμμα με διψήφιο ποσοστό – Tι απαντά η περιφερειάρχης (φωτο+έγγραφο)

Διπλασίασε το ποσοστό της ΧΑ η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, μιλώντας στην 30ή σύνοδο της Ολομέλειας του Κογκρέσου των Τοπικών και Περιφερειακών Αρχών του Συμβουλίου της Ευρώπης. Συγκεκριμένα, όπως είπε απαευθυνόμενοι προς τους συνέδρους: «Μην ξεχνάτε ότι προέρχομαι από τη χώρα που γέννησε τη Δημοκρατία αλλά έχει νεοναζιστικό κόμμα με διψήφιο ποσοστό». Καθότι στις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015 η ΧΑ είχε λάβει 6,99% τι άραγε να εννοεί η κ. Δούρου.
α) Ότι δεν είναι αυτό το πραγματικό της ποσοστό και με κάποιο τρόπο εμφανίστηκε μειωμένο στην κάλπη.
β) Ότι και κάποια άλλα κόμματα έχουν στους κόλπους τους νεοναζί.
γ) Ότι υπάρχουν εν υπνώσει νεοναζιστές ψηφοφόροι.
Υπάρχουν όμως και ακόμη δύο εκδοχές:
α) Ότι η κ. Δούρου ήθελε να εντυπωσιάσει τους συνέδρους.
β) Ότι δεν γνώριζε το ποσοστό της ΧΑ.

Διαβάστε ΕΔΩ το Δελτίο Τύπου της Περιφέρειας Αττικής
Τι απαντά η περιφερειάρχης στην aftodioikisi.gr
Συνεργάτες της κ. Δούρου που επικοινώνησαν με την aftodioikisi.gr υποστήριζαν ότι καθότι η περιφερειάρχης «έκανε τη συγκεκριμένη αναφορά (σ.σ. «προέρχομαι από τη χώρα που γέννησε τη Δημοκρατία αλλά έχει νεοναζιστικό κόμμα με διψήφιο ποσοστό») στο πλαίσιο της συνόδου της Ολομέλειας του Κογκρέσου των Τοπικών και Περιφερειακών Αρχών του Συμβουλίου της Ευρώπης, αναφερόταν στο ποσοστό που πήρε η ΧΑ στις περιφερειακές εκλογές στην Αττική τον Μάιο του 2014». Να σημειωθεί ότι τότε ο υποψήφιος της ΧΑ  Ηλίας Παναγιώταρος είχε λάβει 11,13% και 180.908 ψήφους.
http://www.aftodioikisi.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Με εντολή Ν.Δ λογοκρισία ΕΡΤ σε όλες τις ειδήσεις από την περιφέρεια λόγω Λέσβου

Εδώ και λίγες ώρες οι δημοσιογράφοι όλων των περιφερειακών Μέσων της κρατικής ραδιοτηλεόρασης της ΕΡΤ δεν μπορούν να ανεβάσουν καμία απο...