Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

Συμπεράσματα, ''με τα μάτια της Ομογένειας''

Βουλή, συζήτηση περί ''Δικαιοσύνης'': Θλιβερό θέαμα, που πιστοποιεί την ανικανότητα των πολιτικών-κομματικών ''συμμοριών'' Ελλάδας
'Οσοι ζούμε εκτός Ελλάδας γιά πάνω από μία δεκαετία και είδαμε τηλεοπτικά από το ''κανάλι της Βουλής'' την ''συζήτηση περί Δικαιοσύνης, διαφθοράς, διαπλοκής'', την Τρίτη 29 Μαρτίου 2016, συνειδητοποιήσαμε ότι οι πολιτικοί Ελλάδας, χωρίς εξαιρέσεις, είναι, όχι μόνο ανίκανοι αλλά και εξευτελιζόμενοι.
Με ''κοκορομαχίες'' προσπάθησαν να εξαπατήσουν αφελείς, την ώρα που η Ελλάδα καταστρέφεται ολικά από τα ''μνημόνια'' των ψευτών και απατεώνων. Μιλούσαν με αναμασήματα, επαναλαμβάνοντας γεγονότα ήδη γνωστά γιά διαπλοκή-διαφθορά, αλλά ουσιαστικά ΔΕΝ τις άγγιξαν, δεν τις αγγίζουν, επειδή ΟΛΟΙ συμπλέουν με αυτές, συμμετέχοντας στις διαχρονικές ανομίες και φοβούμενοι ποινικές ευθύνες. Λειτουργούν σαν τους ''μαφιόζους'', με τον ''νόμο της σιωπής'', εκβιάζοντας, παραπλανώντας. Οι χαμηλού επίπεδου και ικανότητας πολιτικοί, απόδειξαν ότι είναι επιζήμιοι γιά την Ελλάδα, ανίκανοι να κάνουν οτιδήποτε καλό γιά την χώρα.
Το γεγονός ότι, το πολιτικό-κομματικό σύστημα βρωμάει και κατάστρεψε την Ελλάδα, ''το ξέρουν και οι κότες''. Και αναρωτιόμαστε: 'Ολοι ομιλούν γιά διαφθορά-διαπλοκή, αλλά ποιά κυβέρνηση τόλμησε να τα βάλει ουσιαστικά-αποτελεσματικά με την διαφθορά και την διαπλοκή τα τελευταία 30 χρόνια; Καμία, αφού ΟΛΕΣ οι ελληνικές κυβερνήσεις επίορκων, εξέθρεψαν την διαφθορά και ρήμαξαν το Δημόσιο. Ψηφίστηκαν νόμοι όλα αυτά τα χρόνια, από επίορκους εξαγoράσιμους βουλευτές, που απαλλάσουν από ποινικές ευθύνες την ''φάρα'' τους και τους ''νταβατζήδες'' τους, που ρήμαξαν την χώρα. Γιατί δεν τους κατάργησαν πριν, δεν τους καταργούν έστω και τώρα; Γιά ποιά Δικαιοσύνη ομιλούν; Την ανύπαρκτη, αυτή που ελέγχουν και συγκαλύπτει τις ανομίες;'Αρα, όλοι είναι ίδιοι, ευθυνόφοβοι, μετριότητες, που μας κάνουν να ντρεπόμαστε γιά τα αδιόρθωτα χάλια τους, όσοι 'Ελληνες ζούμε εκτός Ελλάδας.
Το θλιβερό, απαίσιο θέαμα στην Βουλή, μας έπεισε ότι η Ελλάδα, με όλους τους αστείους-θεατρίνους ευθυνόφοβους νανο-πολιτικούς της, ΔΕΝ έχει μέλλον, δεν θα βγει από την κρίση. Η περίφημη συζήτηση περί ''Δικαιοσύνης'' στην Βουλή γιά να ''φανατιστούν'' οι ''οπαδοί'' των κομμάτων γιά να ξεχνούν τα οικονομικά χάλια, δηλ. ο... ''σοφός λαός'' που πληρώνει τώρα γιά τις διαχρονικές επιλογές του, έπεισε ειδικά τον απόδημο Ελληνισμό, ότι, η πατρίδα κινδυνεύει από το καταστροφικό, πολιτικό-κομματικό κατεστημένο της.
(Σημ.: Μία χώρα είναι διεφθαρμένη, όταν δεν λειτουργεί η Δικαιοσύνη. Kαι στην Ελλάδα, οι πολιτικές-κομματικές συμμορίες, φρόντισαν να μην λειτουργεί η Δικαιοσύνη, αφού κατάντησε σαν κι αυτούς: Ελεγχόμενη και διαπλεκόμενη).
 http://www.kalami.net/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ψηφιακό το κομματικό κράτος

Το «σαρανταενατακατό» είναι ένα από τα καλαμπούρια που κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο και μια μεγάλη παγίδα για τη Νέα Δημοκρατία. Το σχεδόν 41% ...