Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2017

Η Moodys ενημερώνει τους πελάτες της για αυξημένη πιθανότητα πρόωρων εκλογών στην Ελλάδα

Σύμφωνα με δημοσίευμα του πρακτορείου Bloomberg, ο οίκος αξιολόγησης Moody’s, «βλέπει» αυξημένη πιθανότητα διεξαγωγής πρόωρων εκλογών στην Ελλάδα.
 Ειδικότερα,σε ενημερωτικό σημείωμα προς τους πελάτες, ο Moody’s αναφέρει: «Παρά το γεγονός ότι αναμένουμε την εφαρμογή των μέτρων που απαιτούνται από την πλευρά της ελληνικής κυβέρνησης, το ρίσκο διεξαγωγής πρόωρων εκλογών μεγαλώνει, δεδομένου του αυξανόμενου πολιτικού κόστους για την κυβέρνηση η οποία διαθέτει ισχνή κοινοβουλευτική πλειοψηφία».
 Και συνεχίζει στην ενημέρωσή του: «οι πρόωρες εκλογές πιθανώς να φέρουν μια νέα,
συντηρητική, κυβέρνηση, η οποία θα είναι προσανατολισμένη στις μεταρρυθμίσεις, αλλά η ελληνική οικονομία θα πληγεί ξανά από τη παρατεταμένη αβεβαιότητα, την στιγμή που είχε αρχίσει να περνά σε θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης».
 Το Bloomberg σημειώνει πως παρά το γεγονός ότι η Ελλάδα έως τον Ιούλιο δεν έχει την υποχρέωση να καταβάλει δόσεις για το πρόγραμμα διάσωσης της, αξιωματούχοι της ευρωζώνης έχουν κάνει σαφές ότι η αξιολόγηση πρέπει να ολοκληρωθεί πριν η Ολλανδία, η Γαλλία και η Γερμανία εισέλθουν στην τελική ευθεία.

http://papaioannou-giannis.net/2017/02/11/%CE%B7-moodys-%CE%B5%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CF%81%CF%8E%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CF%80%CE%B5%CE%BB%CE%AC%CF%84%CE%B5%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CF%85%CE%BE/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

“Βόμβα” από Καραμανλή με το “καλημέρα”: Συνταγματική Αναθεώρηση και στήριξη εκέινων που έχουν πληγεί περισσότερο …

Για ποιους χτύπησε – όχι την καμπάνα αλλά – το “καμπαναριό” στην ακροδεξιά νεοφιλελεύθερη στροφή της ΝΔ, ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ Κώστας ...