Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Έμπρακτη συμπαράσταση στο Δήμαρχο Πάτρας Κώστα Πελετίδη!

Στις 23-2-2017 συνεχίζεται η δίκη του Δημάρχου Πάτρας Κώστα Πελετίδη, με αφορμή την ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πατρέων για την μη παραχώρηση χώρου και γενικότερα τη μη διευκόλυνση δράσης της Χρυσής Αυγής, μετά από σχετική μηνυτήρια αναφορά στελέχους της Χρυσής Αυγής στην Αχαΐα. Θεωρούμε, ως Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ, στοιχειώδες αυτοδιοικητικό, δημοκρατικό και πολιτικό καθήκον ΟΛΩΝ μας, αλλά και του Δημοτικού Συμβουλίου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, ότι πρέπει να σταθούμε στο πλευρό του Δημάρχου Πατρέων και να εκφράσουμε την ΟΜΟΘΥΜΗ και ΟΜΟΦΩΝΗ συμπαράστασή μας στον Κώστα Πελετίδη. Με βάση τα παραπάνω κάθε κωλυσιεργία ή καθυστέρηση στην έκφραση συμπαράστασης εκ μέρους του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου, μόνο σοβαρά ερωτηματικά μπορεί να εγείρει. Εκτός εάν παρέλκει ο χρόνος, μετά από ενδεχόμενη αθώωσή του…    

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ  ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ  «Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ»


Υ.Γ. Και βέβαια δεν ξεχνάμε την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για καταδίκη ως «προδοτών» των βουλευτών που ψήφισαν το νόμο για την ιθαγένεια, μετά από πρόταση της Χρυσής Αυγής στο Δημοτικό Συμβούλιο, καθώς και την παραχώρηση του πρώην
Δημαρχείου Οινιαδών στη Χρυσή Αυγή για πραγματοποίηση πολιτικής εκδήλωσης…


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

το τεράστιο σημερινό μας χρέος

Πολλοί νομίζουν ότι το χρέος του σύγχρονου ελληνικού κράτους είναι μια παλιά ιστορία που μεταφέρονταν απο δεκαετία σε δεκαετία. Μια πολύ παλιά ιστορία δύο αιώνων όπου το ελληνικό κράτος δανείζονταν συνεχώς, έπεφτε έξω συνεχώς και αυτό μας επηρέασε φθάνοντάς μας στη σημερινή μας κατάσταση. Πράγματι υπήρξαν τέσσερεις τέτοιες περιπτώσεις μέχρι το 2ο παγκόσμιο πόλεμο. Όμως το τεράστιο σημερινό μας χρέος, για το οποίο σήμερα υποφέρουμε, είναι δημιούργημα των τελευταίων 40 ετών.
Μικρό στην αρχή, επιταχυνόμενο μετά, και τεράστιο στο τέλος.

Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά - Blogger Dimitris Nikogloy

ΑΓΙΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ !!! ΠΑΝΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ !!! Η ΜΟΝΗ ΣΩΤΗΡΙΑ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ !!!

Άγιοι Αρχιερείς, της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ελλάδος!
Ως Έλλην πολίτης και ως Ορθόδοξος Χριστιανός και με τον προσήκοντα σεβασμό προς τα θεοτίμητα πρόσωπά σας, αισθάνομαι την ανάγκη, να σας είπω τα κάτωθι:
Κατά τη μακρόχρονη σκλαβιά των 400 ετών, υπό το ζυγό της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, οι Έλληνες κατάφεραν να διατηρήσουν αναλλοίωτη, τόσο την Εθνική τους, όσο και την θρησκευτική τους, ταυτότητα!!!