Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Δημόσιο: Τέλος χρόνου για τα οργανογράμματα -Έρχονται “πέναλτι” για φορείς

Έληξε η προθεσμία που έχουν οι φορείς του δημοσίου για την επαναξιολόγηση και επικαιροποίηση των οργανογραμμάτων τους. Με το τελευταίο χρονικό περιθώριο που έχει θέσει η ηγεσία του υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης, μέσω εγκυκλίου που υπογράφεται, σε αυστηρούς τονους, από την Όλγα Γεροβασίλη, κλήθηκαν τα υπουργεία και τα νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου (ΝΠΔΔ) να αποστείλουν μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου 2017 τα σχέδια των Προεδρικών Διαταγμάτων, αναφορικά με τους νέους Οργανισμούς τους, και τις εκθέσεις αξιολόγησης, όπως σχετικά προβλέπεται από τις διατάξεις του άρθρου 54 του Ν.4178/2013. Σύμφωνα με τις πληροφορίες
της aftodioikisi.gr, στο υπουργείο δεν υπάρχει διάθεση για νέα παράταση.
Εξαρχής η υπουργός έθεσε ως «άμεση προτεραιότητα» το ζήτημα και έχει ζητήσει την άμεση ανταπόκριση των υπηρεσιών. Στόχος είναι μέσω των διαφανών οργανογραμμάτων και αξιολόγησης να γνωρίζουμε ποιος δουλεύει που και τι κάνει μέσα στο δημόσιο τομέα.
Τα οργανογράμματα έχουν κομβικό ρόλο στην κάλυψη των αναγκών σε προσωπικό. Θα συνδυαστούν όχι μόνο με τη συμμετοχή των φορέων στο νέο σύστημα κινητικότητας, αλλά και με τον σχεδιασμό των προσλήψεων. Συνοπτικά, όποιος φορέας δεν επαναξιολογήσει και ψηφιοποιήσει το οργανόγραμμά του, δεν θα παίρνει προσωπικό.
Οι μέχρι τώρα πληροφορίες εμφανίζουν το υπουργείο να μην έχει διαθέσεις να δώσει νέα παράταση. Άλλωστε, στους επόμενους δύο μήνες και συγκεκριμένα στις 15 Απριλίου, έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει η εφαρμογή του νέου συστήματος κινητικότητας.
http://www.aftodioikisi.gr/dimosio/dimosio-telos-xronou-gia-ta-organogrammata-erxontai-penalti-gia-foreis/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

το τεράστιο σημερινό μας χρέος

Πολλοί νομίζουν ότι το χρέος του σύγχρονου ελληνικού κράτους είναι μια παλιά ιστορία που μεταφέρονταν απο δεκαετία σε δεκαετία. Μια πολύ παλιά ιστορία δύο αιώνων όπου το ελληνικό κράτος δανείζονταν συνεχώς, έπεφτε έξω συνεχώς και αυτό μας επηρέασε φθάνοντάς μας στη σημερινή μας κατάσταση. Πράγματι υπήρξαν τέσσερεις τέτοιες περιπτώσεις μέχρι το 2ο παγκόσμιο πόλεμο. Όμως το τεράστιο σημερινό μας χρέος, για το οποίο σήμερα υποφέρουμε, είναι δημιούργημα των τελευταίων 40 ετών.
Μικρό στην αρχή, επιταχυνόμενο μετά, και τεράστιο στο τέλος.

Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά - Blogger Dimitris Nikogloy

ΑΓΙΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ !!! ΠΑΝΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ !!! Η ΜΟΝΗ ΣΩΤΗΡΙΑ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ !!!

Άγιοι Αρχιερείς, της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ελλάδος!
Ως Έλλην πολίτης και ως Ορθόδοξος Χριστιανός και με τον προσήκοντα σεβασμό προς τα θεοτίμητα πρόσωπά σας, αισθάνομαι την ανάγκη, να σας είπω τα κάτωθι:
Κατά τη μακρόχρονη σκλαβιά των 400 ετών, υπό το ζυγό της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, οι Έλληνες κατάφεραν να διατηρήσουν αναλλοίωτη, τόσο την Εθνική τους, όσο και την θρησκευτική τους, ταυτότητα!!!