Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Τόσκας: Συμφέροντα διαπλοκής επιδιώκουν την αποσταθεροποίηση της χώρας

Για κύκλους οι οποίοι απεργάζονται την αποσταθεροποίηση της χώρας έκανε λόγο σε συνέντευξή του ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη με αφορμή την επίθεση με μολότωφ στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ. 
Συγκεκριμένα, ο μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha 9.89 υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας έξεφρασε την άποψη ότι υπάρχουν συμφέροντα διαπλοκής που επιδιώκουν την αποσταθεροποίηση της κυβέρνησης και της χώρας.
«Τίποτα δεν είναι τυχαίο σε αυτόν τον τόπο και υπάρχουν ξέρετε και κοινά συμφέροντα. Υπάρχουν κοινά συμφέροντα, όπως είπα διαπλοκής, που μπορεί να βάζουν αυτούς τους αφελείς ή πονηρούς. Υπάρχουν κάποιοι, οι οποίοι θέλουν την αποσταθεροποίηση της
χώρας και δεν το κρύβουν» δήλωσε ο κ. Τόσκας σε ραδιοφωνική του συνέντυξη
Σε ερώτηση για το αν έχει στοιχεία ο κ. Τόσκας απάντησε, δε, ότι «δεν μιλάω τυχαία και εύκολα κάποιος μπορεί να κάνει τις εκτιμήσεις με στοιχεία που υπάρχουν. Από εκεί και πέρα υπάρχει και κάτι που ενώνει όλους αυτούς. Υπάρχει το κοινό συμφέρον, την αποσταθεροποίηση της χώρας, την αποτυχία της αξιολόγησης, για την αποσταθεροποίηση της κυβέρνησης και έχουν μιλήσει αρκετοί κύκλοι και πολιτικών χώρων».
Ο κ. Τόσκας ρωτήθηκε και για την ανθρωπογεωγραφία των «μπαχαλάκηδων» απαντώντας στη συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του Alpha ότι «συνήθως είναι μεσοαστικά και της ανώτερης κοινωνικής τάξης από πλευράς οικονομικής δύναμης» ενώ σε άλλο σημείο είπε για τους 37 προσαχθέντες για την επίθεση στο ΣΥΡΙΖΑ - που αφέθησαν όλοι ελεύθεροι - πως «από ότι μαθαίνω οι περισσότεροι προέρχονται όχι από εργατικές περιοχές».
Ερωτηθείς για τις επιθέσεις σε μέσα μαζικής μεταφοράς με στόχο τα ακυρωτικά μηχανήματα όπως αυτή που σημειώθηκε την Κυριακή στο σταθμό του ΗΣΑΠ, «Ειρήνη», ο κ. Τόσκας παραδέχθηκε ότι «υπάρχει πρόβλημα» αλλά έσπευσε να συμπληρώσει ότι «τα ακυρωτικά μηχανήματα είναι γύρω στις 6.000. Έχουν καταστραφεί γύρω στα 80 και είναι ασφαλισμένα έτσι κι αλλιώς από ό,τι μαθαίνω από το Υπουργείο Μεταφορών. Δεν σημαίνει ότι καλώς γίνονται. Και έχει απλωθεί ένα τεράστιο δίκτυο αστυνομικών για την προστασία όλων αυτών των μηχανημάτων. Όπως καταλαβαίνετε δεν μπορεί να φυλαχτούν όλα αυτά, αλλά κοιτάζουμε να βρούμε αυτούς τους οποίους κάνουν τις καταστροφές».

Νέα Δημοκρατία: Ανάξιος της θέσης του ο Τόσκας
Για πολιτική αθλιότητα κάνει λόγο η ΝΔ σχολιάζοντας τις σημερινές δηλώσεις του υπουργού αναπληρωτή Προστασίας του Πολίτη Ν. Τόσκα. Σε ανακοίνωσή του, το Γραφείο Τύπου του κόμματος τονίζει ότι ο «κατ' ευφημισμό» υπουργός αναπληρωτής Προστασίας του Πολίτη «κατρακύλησε σε πολιτική αθλιότητα και έσχατο σημείο ανευθυνότητας», προκειμένου, όπως λέει, να καλύψει την ανεπάρκεια και την ανικανότητά του.
Σύμφωνα με τη ΝΔ ο κ. Τόσκας αφού ισχυρίστηκε ότι «στοιχεία από την ακροαριστερά και την ακροδεξιά» αποσταθεροποιούν τη χώρα, προσπάθησε να εμφανίσει «κύκλους από πολιτικούς χώρους» πως συμπλέουν στην ίδια κατεύθυνση, παραπέμποντας στη Νέα Δημοκρατία, ενώ ταυτόχρονα, όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, κατήγγειλε ότι «αστυνομικές ομάδες της "ΔΕΛΤΑ" πυροδοτούσαν καταστάσεις».
Στην ανακοίνωσή της η ΝΔ τονίζει ότι ο κ. Τόσκας ο οποίος υποσχόταν «διάλογο με τις συλλογικότητες των Εξαρχείων», προσπαθεί να εμφανίσει τους μπαχαλάκηδες, να συμπλέουν με τμήματα της Αστυνομίας και της Αντιπολίτευσης. «Αποδεικνύεται υβριστής της Αστυνομίας και πρωταγωνιστής αδίσταχτης πολιτικής συκοφαντίας σε βάρος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Αποδεικνύεται ανάξιος της θέσης που κατέχει» καταλήγει το Γραφείο Τύπου της ΝΔ.
http://www.topontiki.gr/article/208862/toskas-symferonta-diaplokis-epidiokoyn-tin-apostatheropoiisi-tis-horas

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

το τεράστιο σημερινό μας χρέος

Πολλοί νομίζουν ότι το χρέος του σύγχρονου ελληνικού κράτους είναι μια παλιά ιστορία που μεταφέρονταν απο δεκαετία σε δεκαετία. Μια πολύ παλιά ιστορία δύο αιώνων όπου το ελληνικό κράτος δανείζονταν συνεχώς, έπεφτε έξω συνεχώς και αυτό μας επηρέασε φθάνοντάς μας στη σημερινή μας κατάσταση. Πράγματι υπήρξαν τέσσερεις τέτοιες περιπτώσεις μέχρι το 2ο παγκόσμιο πόλεμο. Όμως το τεράστιο σημερινό μας χρέος, για το οποίο σήμερα υποφέρουμε, είναι δημιούργημα των τελευταίων 40 ετών.
Μικρό στην αρχή, επιταχυνόμενο μετά, και τεράστιο στο τέλος.

Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά - Blogger Dimitris Nikogloy

ΑΓΙΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ !!! ΠΑΝΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ !!! Η ΜΟΝΗ ΣΩΤΗΡΙΑ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ !!!

Άγιοι Αρχιερείς, της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ελλάδος!
Ως Έλλην πολίτης και ως Ορθόδοξος Χριστιανός και με τον προσήκοντα σεβασμό προς τα θεοτίμητα πρόσωπά σας, αισθάνομαι την ανάγκη, να σας είπω τα κάτωθι:
Κατά τη μακρόχρονη σκλαβιά των 400 ετών, υπό το ζυγό της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, οι Έλληνες κατάφεραν να διατηρήσουν αναλλοίωτη, τόσο την Εθνική τους, όσο και την θρησκευτική τους, ταυτότητα!!!