Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ο Τραμπ δεσμεύεται να σταματήσει το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν

"Υπό την προεδρία Τραμπ, οι Ηνωμένες Πολιτείες θα διαφυλάξουν ότι το Ιράν δεν θα αναπτύξει το πυρηνικό του πρόγραμμα και όπλα ικανά να αποτελέσουν απειλή για τα κράτη-μέλη του ΝΑΤΟ ή το Ισραήλ" τόνισε σε δηλώσεις του σήμερα ο Αμερικανός αντιπρόεδρος Μάικ Πενς.
Στην πρώτη μείζονα ομιλία εξωτερικής πολιτικής από τη νέα κυβέρνηση του προέδρου Τραμπ που απηύθυνε ο Πενς στη Σύνοδο για την Ασφάλειας στο Μονάχο, υποστήριξε ότι η πυρηνική συμφωνία που υπέγραψε η Τεχεράνη με τις παγκόσμιες δυνάμεις αφήνει περιθώριο στο Ιράν να αποτελεί στο εξής απειλή για το Ισραήλ, ενδεχομένως και την υφήλιο. Νωρίτερα ο Πενς προειδοποίησε τους συμμάχους ότι
πρέπει να πληρώνουν το μερίδιο που τους αναλογεί για να στηρίξουν το ΝΑΤΟ, επισημαίνοντας ότι πολλοί δεν έχουν "μια ξεκάθαρη και αξιόπιστη οδό" για να το κάνουν.

Ο Αμερικανός αντιπρόεδρος δήλωσε επίσης ότι η Ρωσία πρέπει να τιμήσει τις ειρηνευτικές συμφωνίες του Μινσκ και να αποκλιμακώσει τη βία στην ανατολική Ουκρανία.
"Να ξέρετε το εξής: οι Ηνωμένες Πολιτείες θα συνεχίσουν να θεωρούν τη Ρωσία υπόλογη, ακόμη κι όταν προσπαθούμε να βρούμε νέο κοινό έδαφος που, όπως γνωρίζετε, ο πρόεδρος Τραμπ πιστεύει πως μπορεί να βρεθεί" είπε ο Πενς, σύμφωνα με ένα αντίγραφο της ομιλίας του.

http://news247.gr/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

το τεράστιο σημερινό μας χρέος

Πολλοί νομίζουν ότι το χρέος του σύγχρονου ελληνικού κράτους είναι μια παλιά ιστορία που μεταφέρονταν απο δεκαετία σε δεκαετία. Μια πολύ παλιά ιστορία δύο αιώνων όπου το ελληνικό κράτος δανείζονταν συνεχώς, έπεφτε έξω συνεχώς και αυτό μας επηρέασε φθάνοντάς μας στη σημερινή μας κατάσταση. Πράγματι υπήρξαν τέσσερεις τέτοιες περιπτώσεις μέχρι το 2ο παγκόσμιο πόλεμο. Όμως το τεράστιο σημερινό μας χρέος, για το οποίο σήμερα υποφέρουμε, είναι δημιούργημα των τελευταίων 40 ετών.
Μικρό στην αρχή, επιταχυνόμενο μετά, και τεράστιο στο τέλος.

Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά - Blogger Dimitris Nikogloy

ΑΓΙΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ !!! ΠΑΝΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ !!! Η ΜΟΝΗ ΣΩΤΗΡΙΑ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ !!!

Άγιοι Αρχιερείς, της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ελλάδος!
Ως Έλλην πολίτης και ως Ορθόδοξος Χριστιανός και με τον προσήκοντα σεβασμό προς τα θεοτίμητα πρόσωπά σας, αισθάνομαι την ανάγκη, να σας είπω τα κάτωθι:
Κατά τη μακρόχρονη σκλαβιά των 400 ετών, υπό το ζυγό της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, οι Έλληνες κατάφεραν να διατηρήσουν αναλλοίωτη, τόσο την Εθνική τους, όσο και την θρησκευτική τους, ταυτότητα!!!