Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΝΔ: Η κυβέρνηση να μη βάλει χέρι στα αποθεματικά των συνταξιούχων

Αυστηρή προειδοποίηση στην κυβέρνηση απευθύνει η Νέα Δημοκρατία, με αφορμή δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία οι κ.κ. Τσίπρας και Καμμένος ετοιμάζονται να επαναλάβουν το καταστροφικό έργο του 2015.
Σύμφωνα με το γραφείο Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ σκέφτεται να προχωρήσει σε "εσωτερική στάση πληρωμών σε όλο τον ιδιωτικό τομέα και δήμευση των αποθεματικών των ασφαλιστικών ταμείων από την Τράπεζα της Ελλάδος". Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ: "Σύμφωνα με δημοσιεύματα,
που προέρχονται από διαρροές της Κυβέρνησης, οι κ. Τσίπρας - Καμμένος ετοιμάζονται να επαναλάβουν το ίδιο καταστροφικό έργο του 2015: Εσωτερική στάση πληρωμών σε όλο τον ιδιωτικό τομέα και δήμευση των αποθεματικών των ασφαλιστικών ταμείων από την Τράπεζα της Ελλάδος. 
 
Κάτι τέτοιο θα στραγγαλίσει την πραγματική οικονομία, θα βυθίσει τη χώρα στην ύφεση, θα οδηγήσει σε νέα μείωση συντάξεων και θα εκτοξεύσει την ανεργία.
 
Η Κυβέρνηση δεν έχει κανένα δικαίωμα να βάλει χέρι στα αποθεματικά των συνταξιούχων. 
 
Την προειδοποιούμε να μην το επιχειρήσει σε καμία περίπτωση".
Μαξίμου: Η ΝΔ σπέρνει ψευδείς ειδήσεις για να προκαλέσει αναταραχή
Για διασπορά ψευδών ειδήσεων κατηγορούν κυβερνητικές πηγές τη ΝΔ, απαντώντας στην αξιωματική αντιπολίτευση.
Σύμφωνα με τις πηγές του Μαξίμου, η ΝΔ δίνει ψεύτικες ειδήσεις για να καλέσει στη συνέχεια την κυβέρνηση να τοποθετηθεί επί ανύπαρκτων θεμάτων.
Αναλυτικότερα, οι κυβερνητικές πηγές σημειώνουν:
Η ΝΔ, για μια ακόμη φορά, προσπαθεί και πάλι να δημιουργήσει αναταραχή σε βάρος των πολιτών. Διαρρέει ψευδώς ότι:
- Η κυβέρνηση θα προχωρήσει στη δήθεν "δήμευση των αποθεματικών των ασφαλιστικών ταμείων".
- Ο Πρωθυπουργός θα κάνει διάγγελμα τη Δεύτερα το βράδυ, μετά το Eurogroup.
Η ΝΔ επιμένει να δίνει ψεύτικες "ειδήσεις" σε φιλικά της μέσα ενημέρωσης για να καλέσει στη συνεχεία την κυβέρνηση να τοποθετηθεί επί ανύπαρκτων θεμάτων.
Εκατό η αλεπού, εκατόν ένα το αλεπουδάκι;
http://www.capital.gr/politiki/3192200/nd-i-kubernisi-na-mi-balei-xeri-sta-apothematika-ton-suntaxiouxon

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

το τεράστιο σημερινό μας χρέος

Πολλοί νομίζουν ότι το χρέος του σύγχρονου ελληνικού κράτους είναι μια παλιά ιστορία που μεταφέρονταν απο δεκαετία σε δεκαετία. Μια πολύ παλιά ιστορία δύο αιώνων όπου το ελληνικό κράτος δανείζονταν συνεχώς, έπεφτε έξω συνεχώς και αυτό μας επηρέασε φθάνοντάς μας στη σημερινή μας κατάσταση. Πράγματι υπήρξαν τέσσερεις τέτοιες περιπτώσεις μέχρι το 2ο παγκόσμιο πόλεμο. Όμως το τεράστιο σημερινό μας χρέος, για το οποίο σήμερα υποφέρουμε, είναι δημιούργημα των τελευταίων 40 ετών.
Μικρό στην αρχή, επιταχυνόμενο μετά, και τεράστιο στο τέλος.

Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά - Blogger Dimitris Nikogloy

ΑΓΙΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ !!! ΠΑΝΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ !!! Η ΜΟΝΗ ΣΩΤΗΡΙΑ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ !!!

Άγιοι Αρχιερείς, της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ελλάδος!
Ως Έλλην πολίτης και ως Ορθόδοξος Χριστιανός και με τον προσήκοντα σεβασμό προς τα θεοτίμητα πρόσωπά σας, αισθάνομαι την ανάγκη, να σας είπω τα κάτωθι:
Κατά τη μακρόχρονη σκλαβιά των 400 ετών, υπό το ζυγό της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, οι Έλληνες κατάφεραν να διατηρήσουν αναλλοίωτη, τόσο την Εθνική τους, όσο και την θρησκευτική τους, ταυτότητα!!!