Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ανώτατος κυβερνητικός αξιωματούχος: Θα παρέμβει η Μέρκελ για να κλείσει η αξιολόγηση

Την εκτίμηση ότι δεν είμαστε κοντά στην επιστροφή των κλιμακίων των θεσμών στην Ελλάδα εξέφρασε ανώτατη κυβερνητική πηγή, μιλώντας σε δημοσιογράφους στο περιθώριο των εργασιών της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο κυβερνητικός αξιωματούχος έκανε λόγο για αποκλίσεις μεταξύ των θεσμών και σημείωσε: "Πρέπει να υπάρχει ίδια βάση για τη διαπραγμάτευση και να αναθεωρήσουν στο ΔΝΤ τις εκτιμήσεις τους". Επίσης, σημείωσε πως υπάρχει πρόοδος στις συζητήσεις, αλλά  δεν υπάρχει ακόμη θέμα επιστροφής των κλιμακίων.  Σε ερώτηση για το πόσο αισιόδοξη είναι για την επιστροφή των κλιμακίων στην Αθήνα εξέφρασε την πεποίθηση ότι θα υπάρξει σχετική παρέμβαση Μέρκελ:

«Θέλει η Άνγκελα Μέρκελ να πάει στις Γερμανικές εκλογές με το ελληνικό ζήτημα ανοιχτό; Δεν θέλει. Κάποια στιγμή θα παρέμβει»
http://www.topontiki.gr/article/207494/anotatos-kyvernitikos-axiomatoyhos-tha-paremvei-i-merkel-gia-na-kleisei-i-axiologisi

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

το τεράστιο σημερινό μας χρέος

Πολλοί νομίζουν ότι το χρέος του σύγχρονου ελληνικού κράτους είναι μια παλιά ιστορία που μεταφέρονταν απο δεκαετία σε δεκαετία. Μια πολύ παλιά ιστορία δύο αιώνων όπου το ελληνικό κράτος δανείζονταν συνεχώς, έπεφτε έξω συνεχώς και αυτό μας επηρέασε φθάνοντάς μας στη σημερινή μας κατάσταση. Πράγματι υπήρξαν τέσσερεις τέτοιες περιπτώσεις μέχρι το 2ο παγκόσμιο πόλεμο. Όμως το τεράστιο σημερινό μας χρέος, για το οποίο σήμερα υποφέρουμε, είναι δημιούργημα των τελευταίων 40 ετών.
Μικρό στην αρχή, επιταχυνόμενο μετά, και τεράστιο στο τέλος.

Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά - Blogger Dimitris Nikogloy

ΑΓΙΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ !!! ΠΑΝΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ !!! Η ΜΟΝΗ ΣΩΤΗΡΙΑ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ !!!

Άγιοι Αρχιερείς, της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ελλάδος!
Ως Έλλην πολίτης και ως Ορθόδοξος Χριστιανός και με τον προσήκοντα σεβασμό προς τα θεοτίμητα πρόσωπά σας, αισθάνομαι την ανάγκη, να σας είπω τα κάτωθι:
Κατά τη μακρόχρονη σκλαβιά των 400 ετών, υπό το ζυγό της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, οι Έλληνες κατάφεραν να διατηρήσουν αναλλοίωτη, τόσο την Εθνική τους, όσο και την θρησκευτική τους, ταυτότητα!!!