Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2017

Ανώτατος κυβερνητικός αξιωματούχος: Θα παρέμβει η Μέρκελ για να κλείσει η αξιολόγηση

Την εκτίμηση ότι δεν είμαστε κοντά στην επιστροφή των κλιμακίων των θεσμών στην Ελλάδα εξέφρασε ανώτατη κυβερνητική πηγή, μιλώντας σε δημοσιογράφους στο περιθώριο των εργασιών της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο κυβερνητικός αξιωματούχος έκανε λόγο για αποκλίσεις μεταξύ των θεσμών και σημείωσε: "Πρέπει να υπάρχει ίδια βάση για τη διαπραγμάτευση και να αναθεωρήσουν στο ΔΝΤ τις εκτιμήσεις τους". Επίσης, σημείωσε πως υπάρχει πρόοδος στις συζητήσεις, αλλά  δεν υπάρχει ακόμη θέμα επιστροφής των κλιμακίων.  Σε ερώτηση για το πόσο αισιόδοξη είναι για την επιστροφή των κλιμακίων στην Αθήνα εξέφρασε την πεποίθηση ότι θα υπάρξει σχετική παρέμβαση Μέρκελ:

«Θέλει η Άνγκελα Μέρκελ να πάει στις Γερμανικές εκλογές με το ελληνικό ζήτημα ανοιχτό; Δεν θέλει. Κάποια στιγμή θα παρέμβει»
http://www.topontiki.gr/article/207494/anotatos-kyvernitikos-axiomatoyhos-tha-paremvei-i-merkel-gia-na-kleisei-i-axiologisi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημόσιο-Συμφωνία κυβέρνησης-Θεσμών: Τι αλλάζει σε βαρέα, συμβασιούχους, μισθούς, κλαδολόγιο, manager

Τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν στο Δημόσιο σε μία σειρά τομέων περιγράφει το  κείμενο συμφωνίας μεταξύ κυβέρνησης και θεσμών   που δόθ...