Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Π. Λαφαζάνης: «Καμία προεκλογική δέσμευση δεν εγκαταλείφθηκε»

«Οι κόκκινες γραμμές μας δεν θα παραβιαστούν. Γι αυτό άλλωστε χαρακτηρίζονται και κόκκινες» διαμηνύει ο Παναγιώτης Λαφαζάνης
«Καμία προεκλογική δέσμευση δεν εγκαταλείφθηκε» διαμηνύει ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Παναγιώτης Λαφαζάνης. «Οι κόκκινες γραμμές μας δεν θα παραβιαστούν. Γι αυτό άλλωστε χαρακτηρίζονται και κόκκινες».
Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, σε συνέντευξη του στη Real News, απαντά στο ερώτημα περί τυχόν επανάληψης του «παραδείγματος» της Κύπρου, σε περίπτωση που οιεταίροι επιλέξουν τη ρήξη, αλλά και εάν η Κυβέρνηση έχει plan B. Η Ελλάδα δεν πρόκειται να γίνει δεύτερη Κύπρος «Η Ελλάδα δεν πρόκειται να γίνει δεύτερη Κύπρος του Νίκου
Αναστασιάδη» λέει ο Παναγιώτης Λαφαζάνης. «Αν η Γερμανία κάνει τελικά επιλογές που εξωθούν σε ρήξη, τότε είναι η ίδια που θα υποστεί καταστρεπτικές συνέπειες. Τη Ρωμιοσύνη μην τη κλαις, όπως λέει και ο μεγάλος ποιητής μας».
Μιλά επίσης, για την αντίθεση του στην υποψηφιότητα Δημήτρη Αβραμόπουλου «η αντίθεση μου στην επιλογή του Δημήτρη Αβραμόπουλου δεν ήταν προσωπική, αλλά καθαρά πολιτική και πολιτικής ουσίας» και απαντά για ΔΕΗ, ΔΕΠΑ και σύμβαση για το Ελληνικό.
«ΔΕΗ και ΔΕΠΑ θα παραμείνουν υπό δημόσια ιδιοκτησία και διαχείριση και θα λειτουργούν με αναπτυξιακά και κοινωνικά κριτήρια» λέει.
Όσο για το Ελληνικό χαρακτηρίζει τη σύμβαση «σκανδαλώδη»: «Η σύμβαση για το Ελληνικό είναι σκανδαλώδης και έχει αρνητικές επιπτώσεις στο περιβάλλον και για αυτό θα επανεξεταστεί» δηλώνει ο κ. Λαφαζάνης.
http://papaioannou-giannis.net/2015/02/21/%CF%80-%CE%BB%CE%B1%CF%86%CE%B1%CE%B6%CE%AC%CE%BD%CE%B7%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%BC%CE%AF%CE%B1-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B5%CE%BA%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B4%CE%AD%CF%83%CE%BC%CE%B5/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

το τεράστιο σημερινό μας χρέος

Πολλοί νομίζουν ότι το χρέος του σύγχρονου ελληνικού κράτους είναι μια παλιά ιστορία που μεταφέρονταν απο δεκαετία σε δεκαετία. Μια πολύ παλιά ιστορία δύο αιώνων όπου το ελληνικό κράτος δανείζονταν συνεχώς, έπεφτε έξω συνεχώς και αυτό μας επηρέασε φθάνοντάς μας στη σημερινή μας κατάσταση. Πράγματι υπήρξαν τέσσερεις τέτοιες περιπτώσεις μέχρι το 2ο παγκόσμιο πόλεμο. Όμως το τεράστιο σημερινό μας χρέος, για το οποίο σήμερα υποφέρουμε, είναι δημιούργημα των τελευταίων 40 ετών.
Μικρό στην αρχή, επιταχυνόμενο μετά, και τεράστιο στο τέλος.

Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά - Blogger Dimitris Nikogloy

ΑΓΙΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ !!! ΠΑΝΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ !!! Η ΜΟΝΗ ΣΩΤΗΡΙΑ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ !!!

Άγιοι Αρχιερείς, της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ελλάδος!
Ως Έλλην πολίτης και ως Ορθόδοξος Χριστιανός και με τον προσήκοντα σεβασμό προς τα θεοτίμητα πρόσωπά σας, αισθάνομαι την ανάγκη, να σας είπω τα κάτωθι:
Κατά τη μακρόχρονη σκλαβιά των 400 ετών, υπό το ζυγό της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, οι Έλληνες κατάφεραν να διατηρήσουν αναλλοίωτη, τόσο την Εθνική τους, όσο και την θρησκευτική τους, ταυτότητα!!!