Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Γράμμα στον Τραμπ… 5.000.000! EA

Εσύ και άλλα 4 εκατ. πολίτες από όλο τον κόσμο έχουμε υπογράψει την ανοιχτή επιστολή προς τον Τραμπ. Μετά την ανακοίνωση της απαγόρευσης εισόδου στους μουσουλμάνους, ήρθε η ώρα να την κάνουμε παγκόσμιο σύμβολο αντίστασης. Στείλ' την παντού και βοήθησε να φτάσουμε τα 5 εκατ.!
-----
Αγαπημένοι φίλοι και φίλες, 

Με την απαγόρευση εισόδου στους μουσουλμάνους, ο Τραμπ απέδειξε ότι οι χειρότεροι φόβοι μας για την προεδρία του ήταν βάσιμοι.

Κι αυτό ήταν μόνο η αρχή. Απειλεί να σκίσει διεθνείς συμφωνίες και να ξεκινήσει «κούρσα πυρηνικών εξοπλισμών». Σου φαινόταν απίστευτο πριν; Τώρα πια πίστεψέ το.


Και αυτό το μίσος εξαπλώνεται σε όλες τις χώρες. Είναι στο χέρι μας να δημιουργήσουμε ένα παγκόσμιο κίνημα για να το σταματήσουμε. Πάνω από 4 εκατ. πολίτες έχουμε υπογράψει την παρακάτω ανοιχτή επιστολή προς τον Τραμπ, που έχει ήδη τραβήξει την προσοχή διεθνών ΜΜΕ. Και σήμερα γίνεται σύμβολο της αντίστασής μας. Πρόσθεσε το όνομα σου στην ανοιχτή επιστολή και στείλ’ την παντού για να κάνουμε τη φωνή μας να ηχήσει ακόμη πιο δυνατά σε όλο τον κόσμο: ΥΠΟΓΡΑΦΩ


Κύριε Τραμπ,

Ο κόσμος είναι ενάντια στο φασισμό, το φόβο και το μίσος σας. Είμαστε ενάντια στη βία, τα βασανιστήρια και τις δολοφονίες αμάχων που προτείνετε. Είμαστε ενάντια στο διασυρμό των γυναικών, των μουσουλμάνων, των Μεξικάνων και των εκατομμυρίων ανθρώπων στους οποίους επιτίθεστε απλά και μόνο επειδή δεν είναι όμοιοί σας, δε μιλούν τη γλώσσα σας ή δεν προσεύχονται στον ίδιο θεό με εσάς.

Αντί για το φόβο που μας προτείνετε, επιλέγουμε την αλληλεγγύη. Στο άκουσμα της απελπισίας σας, απαντάμε με ελπίδα. Και το κενό της άγνοιάς σας, το γεμίζουμε με κατανόηση.

Ως πολίτες από κάθε γωνιά του πλανήτη, είμαστε ενωμένοι ενάντια στο διχασμό που εκπροσωπείτε.
Με εκτίμηση,

Πρόσφατες υπογραφές -- ΥπογράφωΥΠΟΓΡΑΦΩΑυτή τη στιγμή, χιλιάδες πολίτες στις ΗΠΑ κατεβαίνουν στους δρόμους για να αντισταθούν. Ας τους δείξουμε ότι στεκόμαστε στο πλευρό τους. Αντί να αφήσουμε τον Τραμπ να μας διχάσει, ας έρθουμε πιο κοντά για να αγωνιστούμε για όλα όσα αγαπάμε.

Με ελπίδα,

Emma, Alice, Christoph και όλη η ομάδα του Avaaz 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

το τεράστιο σημερινό μας χρέος

Πολλοί νομίζουν ότι το χρέος του σύγχρονου ελληνικού κράτους είναι μια παλιά ιστορία που μεταφέρονταν απο δεκαετία σε δεκαετία. Μια πολύ παλιά ιστορία δύο αιώνων όπου το ελληνικό κράτος δανείζονταν συνεχώς, έπεφτε έξω συνεχώς και αυτό μας επηρέασε φθάνοντάς μας στη σημερινή μας κατάσταση. Πράγματι υπήρξαν τέσσερεις τέτοιες περιπτώσεις μέχρι το 2ο παγκόσμιο πόλεμο. Όμως το τεράστιο σημερινό μας χρέος, για το οποίο σήμερα υποφέρουμε, είναι δημιούργημα των τελευταίων 40 ετών.
Μικρό στην αρχή, επιταχυνόμενο μετά, και τεράστιο στο τέλος.

Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά - Blogger Dimitris Nikogloy

ΑΓΙΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ !!! ΠΑΝΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ !!! Η ΜΟΝΗ ΣΩΤΗΡΙΑ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ !!!

Άγιοι Αρχιερείς, της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ελλάδος!
Ως Έλλην πολίτης και ως Ορθόδοξος Χριστιανός και με τον προσήκοντα σεβασμό προς τα θεοτίμητα πρόσωπά σας, αισθάνομαι την ανάγκη, να σας είπω τα κάτωθι:
Κατά τη μακρόχρονη σκλαβιά των 400 ετών, υπό το ζυγό της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, οι Έλληνες κατάφεραν να διατηρήσουν αναλλοίωτη, τόσο την Εθνική τους, όσο και την θρησκευτική τους, ταυτότητα!!!