Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017

Γράμμα στον Τραμπ… 5.000.000! EA

Εσύ και άλλα 4 εκατ. πολίτες από όλο τον κόσμο έχουμε υπογράψει την ανοιχτή επιστολή προς τον Τραμπ. Μετά την ανακοίνωση της απαγόρευσης εισόδου στους μουσουλμάνους, ήρθε η ώρα να την κάνουμε παγκόσμιο σύμβολο αντίστασης. Στείλ' την παντού και βοήθησε να φτάσουμε τα 5 εκατ.!
-----
Αγαπημένοι φίλοι και φίλες, 

Με την απαγόρευση εισόδου στους μουσουλμάνους, ο Τραμπ απέδειξε ότι οι χειρότεροι φόβοι μας για την προεδρία του ήταν βάσιμοι.

Κι αυτό ήταν μόνο η αρχή. Απειλεί να σκίσει διεθνείς συμφωνίες και να ξεκινήσει «κούρσα πυρηνικών εξοπλισμών». Σου φαινόταν απίστευτο πριν; Τώρα πια πίστεψέ το.


Και αυτό το μίσος εξαπλώνεται σε όλες τις χώρες. Είναι στο χέρι μας να δημιουργήσουμε ένα παγκόσμιο κίνημα για να το σταματήσουμε. Πάνω από 4 εκατ. πολίτες έχουμε υπογράψει την παρακάτω ανοιχτή επιστολή προς τον Τραμπ, που έχει ήδη τραβήξει την προσοχή διεθνών ΜΜΕ. Και σήμερα γίνεται σύμβολο της αντίστασής μας. Πρόσθεσε το όνομα σου στην ανοιχτή επιστολή και στείλ’ την παντού για να κάνουμε τη φωνή μας να ηχήσει ακόμη πιο δυνατά σε όλο τον κόσμο: 



ΥΠΟΓΡΑΦΩ


Κύριε Τραμπ,

Ο κόσμος είναι ενάντια στο φασισμό, το φόβο και το μίσος σας. Είμαστε ενάντια στη βία, τα βασανιστήρια και τις δολοφονίες αμάχων που προτείνετε. Είμαστε ενάντια στο διασυρμό των γυναικών, των μουσουλμάνων, των Μεξικάνων και των εκατομμυρίων ανθρώπων στους οποίους επιτίθεστε απλά και μόνο επειδή δεν είναι όμοιοί σας, δε μιλούν τη γλώσσα σας ή δεν προσεύχονται στον ίδιο θεό με εσάς.

Αντί για το φόβο που μας προτείνετε, επιλέγουμε την αλληλεγγύη. Στο άκουσμα της απελπισίας σας, απαντάμε με ελπίδα. Και το κενό της άγνοιάς σας, το γεμίζουμε με κατανόηση.

Ως πολίτες από κάθε γωνιά του πλανήτη, είμαστε ενωμένοι ενάντια στο διχασμό που εκπροσωπείτε.
Με εκτίμηση,

Πρόσφατες υπογραφές -- Υπογράφω



ΥΠΟΓΡΑΦΩ



Αυτή τη στιγμή, χιλιάδες πολίτες στις ΗΠΑ κατεβαίνουν στους δρόμους για να αντισταθούν. Ας τους δείξουμε ότι στεκόμαστε στο πλευρό τους. Αντί να αφήσουμε τον Τραμπ να μας διχάσει, ας έρθουμε πιο κοντά για να αγωνιστούμε για όλα όσα αγαπάμε.

Με ελπίδα,

Emma, Alice, Christoph και όλη η ομάδα του Avaaz 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΣΟΚ: Υπόμνημα στον Αρειο Πάγο για τη μη συμμετοχή των Σπαρτιατών στις ευρωεκλογές

Υπόμνημα στον Αρειο Πάγο, με το οποίο ζητά να αποκλειστούν οι Σπαρτιάτες στις προσεχείς ευρωεκλογές κατέθεσε το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ . Σύμφωνα με το...