Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Νέο «ψαλίδι» στις κύριες συντάξεις

Νέες μειώσεις στις κύριες συντάξεις που θα κυμανθούν από 10% έως και 40%, θα λάβουν χώρα εντός του 2017, στο πλαίσιο της εφαρμογής του νέου τρόπου υπολογισμού τους, με την εξάλειψη της προσωπικής διαφοράς και τον επαναϋπολογισμό τους-που στην πλειονότητα των περιπτώσεων- θα είναι επι τα χείρω.
Περίπου  1,7 κύριες συντάξεις αναμένεται να μειωθούν από 50 έως 400 ευρώ το μήνα, μέχρι το τέλος του 2017, όταν θα έχει ολοκληρωθεί και ο επαναυπολογισμός τους. Ουσιαστικά οι συνταξιούχοι που θα μείνουν εκτός περικοπών, θα είναι αυτοί με χαμηλές μηνιαίες αποδοχές, έως 700 ευρώ, όπως επίσης και οι συνταξεις χηρείας. 

Με την κατάργηση της προσωπικής διαφοράς και την ολοκλήρωση του επαναυπολογισμού έως το τέλος του 2017, η πλειοψηφία των λεγόμενων «υψηλών» συντάξεων δεν θα ξεπερνά πλέον τα 1.000 ευρώ.
http://www.sofokleousin.gr/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

το τεράστιο σημερινό μας χρέος

Πολλοί νομίζουν ότι το χρέος του σύγχρονου ελληνικού κράτους είναι μια παλιά ιστορία που μεταφέρονταν απο δεκαετία σε δεκαετία. Μια πολύ παλιά ιστορία δύο αιώνων όπου το ελληνικό κράτος δανείζονταν συνεχώς, έπεφτε έξω συνεχώς και αυτό μας επηρέασε φθάνοντάς μας στη σημερινή μας κατάσταση. Πράγματι υπήρξαν τέσσερεις τέτοιες περιπτώσεις μέχρι το 2ο παγκόσμιο πόλεμο. Όμως το τεράστιο σημερινό μας χρέος, για το οποίο σήμερα υποφέρουμε, είναι δημιούργημα των τελευταίων 40 ετών.
Μικρό στην αρχή, επιταχυνόμενο μετά, και τεράστιο στο τέλος.

Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά - Blogger Dimitris Nikogloy

ΑΓΙΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ !!! ΠΑΝΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ !!! Η ΜΟΝΗ ΣΩΤΗΡΙΑ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ !!!

Άγιοι Αρχιερείς, της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ελλάδος!
Ως Έλλην πολίτης και ως Ορθόδοξος Χριστιανός και με τον προσήκοντα σεβασμό προς τα θεοτίμητα πρόσωπά σας, αισθάνομαι την ανάγκη, να σας είπω τα κάτωθι:
Κατά τη μακρόχρονη σκλαβιά των 400 ετών, υπό το ζυγό της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, οι Έλληνες κατάφεραν να διατηρήσουν αναλλοίωτη, τόσο την Εθνική τους, όσο και την θρησκευτική τους, ταυτότητα!!!