Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2017

Το όνειρο της Χρυσής Αυγής

Αγαπημένοι φίλοι και φίλες,

Σε 48 ώρες οι φασίστες θα εδραιώσουν το κίνημά τους.

Μια μέρα μετά την ορκωμοσία του Τραμπ, οι ηγέτες της ευρωπαϊκής ακροδεξιάς συναντιούνται σε μια απομακρυσμένη γερμανική πόλη για να βρουν τρόπους να σαρώσουν την ήπειρο με την ίδια πολιτική μίσους που χρησιμοποίησε ο Τραμπ.

Είναι ισχυροί και κερδίζουν όλο και περισσότερο έδαφος. Ξεκινώντας σήμερα, πρέπει να φτιάξουμε το δικό μας κίνημα για να αναμετρηθούμε ισάξια μαζί τους -- πριν είναι πολύ αργά. Διακυβεύεται το μέλλον μας, το μέλλον των παιδιών μας και το μέλλον του πλανήτη μας.
Νομίζεις ότι δεν μπορεί να συμβεί στον τόπο σου; Όλοι πιστεύαμε ότι ο Τραμπ ήταν ένα αστείο. Τώρα όμως έχει γίνει ζωντανός εφιάλτης με πυρηνικά όπλα στα χέρια του.


Το Avaaz είναι το ακριβώς αντίθετο των εθνικιστών και βρισκόμαστε παντού. Στην Ελλάδα οργανώσαμε την πρώτη μαζική έκκληση για να ξεκινήσει δικαστική έρευνα για τη Χρυσή Αυγή και στις εκλογές των ΗΠΑ κινητοποιήσαμε πάνω από 2 εκατ. ψηφοφόρους σε πολιτείες-κλειδιά. Αυτά όμως δεν ήταν αρκετά. Για να κερδίσουμε τις επόμενες μάχες, πρέπει να γίνουμε περισσότεροι και ισχυρότεροι. Πάτησε παρακάτω για να γίνεις Υποστηρικτής του Avaaz και ας πάρουμε στα σοβαρά τη σωτηρία του κόσμου:

Είμαι μέσα
Η ρατσίστρια υποψήφια για την προεδρία της Γαλλίας και φίλη του Πούτιν, η Μαρίν Λε Πεν, μόλις προσπάθησε να συναντήσει στα μουλωχτά τον Τραμπ. Τώρα θα παρευρεθεί στη συνάντηση του μίσους, στο Κόμπλεντζ της Γερμανίας, και θα μιλήσει για τη δημιουργία μιας ενωμένης, πανευρωπαϊκής ακροδεξιάς εν όψει των εκλογών της Γαλλίας, της Ιταλίας, της Γερμανίας, της Ολλανδίας και άλλων χωρών.

Θα χρειαστεί μια επική κινητοποίηση για να τους σταματήσουμε. Αλλά είμαστε το μεγαλύτερο παγκόσμιο διαδικτυακό κίνημα στην ιστορία και μπορούμε να τα καταφέρουμε όσο κανένας άλλος.

Μαζί έχουμε ήδη πετύχει τόσα πολλά: Φέραμε τα πάνω κάτω για να σταματήσουμε την κλιματική αλλαγή, σώσαμε το Ίντερνετ από αμέτρητους κινδύνους, κατατροπώσαμε εταιρείες-κολοσσούς όπως η Monsanto και προστατεύσαμε τεράστιες θαλάσσιες και δασικές εκτάσεις.

Όμως ο αντίπαλος που αντιμετωπίζουμε τώρα έχει σάρκα και οστά, και είναι ίσως ο αρχαιότερος εχθρός της ανθρωπότητας. Για να τον νικήσουμε ή, καλύτερα, για να τον μεταλλάξουμε, πρέπει να γίνουμε περισσότεροι. Γίνε σήμερα Υποστηρικτής του Avaaz και βοήθησε να δημιουργήσουμε το κίνημα που θα νικήσει το μίσος: 

Είμαι μέσα
Η ιστορία διαμορφώνεται από τις επιλογές απλών ανθρώπων. Στο παρελθόν, γενιές ολόκληρες ξεσηκώθηκαν για να αντιμετωπίσουν παρόμοιες προκλήσεις. Τώρα ήρθε η στιγμή να αντιμετωπίσουμε την πρόκληση της δικής μας γενιάς.

Με ελπίδα και αποφασιστικότητα,
Danny, Ricken, Emma, Alice, Camille, Diego, Σπύρος και ολόκληρη η ομάδα του Avaaz 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι ρυθμίσεις που προτείνουν οι τράπεζες για τα στεγαστικά

Να καταστούν άμεσα εφαρμόσιμοι και λειτουργικοί οι φιλικοί διακανονισμοί για τα κόκκινα στεγαστικά δάνεια που αφορούν την πρώτη κατοικία...