Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Το όνειρο της Χρυσής Αυγής

Αγαπημένοι φίλοι και φίλες,

Σε 48 ώρες οι φασίστες θα εδραιώσουν το κίνημά τους.

Μια μέρα μετά την ορκωμοσία του Τραμπ, οι ηγέτες της ευρωπαϊκής ακροδεξιάς συναντιούνται σε μια απομακρυσμένη γερμανική πόλη για να βρουν τρόπους να σαρώσουν την ήπειρο με την ίδια πολιτική μίσους που χρησιμοποίησε ο Τραμπ.

Είναι ισχυροί και κερδίζουν όλο και περισσότερο έδαφος. Ξεκινώντας σήμερα, πρέπει να φτιάξουμε το δικό μας κίνημα για να αναμετρηθούμε ισάξια μαζί τους -- πριν είναι πολύ αργά. Διακυβεύεται το μέλλον μας, το μέλλον των παιδιών μας και το μέλλον του πλανήτη μας.
Νομίζεις ότι δεν μπορεί να συμβεί στον τόπο σου; Όλοι πιστεύαμε ότι ο Τραμπ ήταν ένα αστείο. Τώρα όμως έχει γίνει ζωντανός εφιάλτης με πυρηνικά όπλα στα χέρια του.


Το Avaaz είναι το ακριβώς αντίθετο των εθνικιστών και βρισκόμαστε παντού. Στην Ελλάδα οργανώσαμε την πρώτη μαζική έκκληση για να ξεκινήσει δικαστική έρευνα για τη Χρυσή Αυγή και στις εκλογές των ΗΠΑ κινητοποιήσαμε πάνω από 2 εκατ. ψηφοφόρους σε πολιτείες-κλειδιά. Αυτά όμως δεν ήταν αρκετά. Για να κερδίσουμε τις επόμενες μάχες, πρέπει να γίνουμε περισσότεροι και ισχυρότεροι. Πάτησε παρακάτω για να γίνεις Υποστηρικτής του Avaaz και ας πάρουμε στα σοβαρά τη σωτηρία του κόσμου:

Είμαι μέσα
Η ρατσίστρια υποψήφια για την προεδρία της Γαλλίας και φίλη του Πούτιν, η Μαρίν Λε Πεν, μόλις προσπάθησε να συναντήσει στα μουλωχτά τον Τραμπ. Τώρα θα παρευρεθεί στη συνάντηση του μίσους, στο Κόμπλεντζ της Γερμανίας, και θα μιλήσει για τη δημιουργία μιας ενωμένης, πανευρωπαϊκής ακροδεξιάς εν όψει των εκλογών της Γαλλίας, της Ιταλίας, της Γερμανίας, της Ολλανδίας και άλλων χωρών.

Θα χρειαστεί μια επική κινητοποίηση για να τους σταματήσουμε. Αλλά είμαστε το μεγαλύτερο παγκόσμιο διαδικτυακό κίνημα στην ιστορία και μπορούμε να τα καταφέρουμε όσο κανένας άλλος.

Μαζί έχουμε ήδη πετύχει τόσα πολλά: Φέραμε τα πάνω κάτω για να σταματήσουμε την κλιματική αλλαγή, σώσαμε το Ίντερνετ από αμέτρητους κινδύνους, κατατροπώσαμε εταιρείες-κολοσσούς όπως η Monsanto και προστατεύσαμε τεράστιες θαλάσσιες και δασικές εκτάσεις.

Όμως ο αντίπαλος που αντιμετωπίζουμε τώρα έχει σάρκα και οστά, και είναι ίσως ο αρχαιότερος εχθρός της ανθρωπότητας. Για να τον νικήσουμε ή, καλύτερα, για να τον μεταλλάξουμε, πρέπει να γίνουμε περισσότεροι. Γίνε σήμερα Υποστηρικτής του Avaaz και βοήθησε να δημιουργήσουμε το κίνημα που θα νικήσει το μίσος: 

Είμαι μέσα
Η ιστορία διαμορφώνεται από τις επιλογές απλών ανθρώπων. Στο παρελθόν, γενιές ολόκληρες ξεσηκώθηκαν για να αντιμετωπίσουν παρόμοιες προκλήσεις. Τώρα ήρθε η στιγμή να αντιμετωπίσουμε την πρόκληση της δικής μας γενιάς.

Με ελπίδα και αποφασιστικότητα,
Danny, Ricken, Emma, Alice, Camille, Diego, Σπύρος και ολόκληρη η ομάδα του Avaaz 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

το τεράστιο σημερινό μας χρέος

Πολλοί νομίζουν ότι το χρέος του σύγχρονου ελληνικού κράτους είναι μια παλιά ιστορία που μεταφέρονταν απο δεκαετία σε δεκαετία. Μια πολύ παλιά ιστορία δύο αιώνων όπου το ελληνικό κράτος δανείζονταν συνεχώς, έπεφτε έξω συνεχώς και αυτό μας επηρέασε φθάνοντάς μας στη σημερινή μας κατάσταση. Πράγματι υπήρξαν τέσσερεις τέτοιες περιπτώσεις μέχρι το 2ο παγκόσμιο πόλεμο. Όμως το τεράστιο σημερινό μας χρέος, για το οποίο σήμερα υποφέρουμε, είναι δημιούργημα των τελευταίων 40 ετών.
Μικρό στην αρχή, επιταχυνόμενο μετά, και τεράστιο στο τέλος.

Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά - Blogger Dimitris Nikogloy

ΑΓΙΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ !!! ΠΑΝΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ !!! Η ΜΟΝΗ ΣΩΤΗΡΙΑ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ !!!

Άγιοι Αρχιερείς, της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ελλάδος!
Ως Έλλην πολίτης και ως Ορθόδοξος Χριστιανός και με τον προσήκοντα σεβασμό προς τα θεοτίμητα πρόσωπά σας, αισθάνομαι την ανάγκη, να σας είπω τα κάτωθι:
Κατά τη μακρόχρονη σκλαβιά των 400 ετών, υπό το ζυγό της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, οι Έλληνες κατάφεραν να διατηρήσουν αναλλοίωτη, τόσο την Εθνική τους, όσο και την θρησκευτική τους, ταυτότητα!!!