Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ

Γράφει ο active citizen cris

Σε μια χώρα που έχει χρεοκοπήσει εδώ και 7-8 χρόνια και που ο λαός έπρεπε να έχει ξεσηκωθεί πολύ πιο πριν γιατί θα μπορούσε να είχε δει τι ερχόταν (βλέπε απίστευτη διαφθορά σ όλο το στενό και ευρύτερο δημόσιο τομέα, πυραμίδες μέσω χρηματιστηρίων, ολυμπιακά έργα που στοίχησαν στο πολλαπλάσιο των προυπολογισμών τους κλπ) 
  1. -ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ που σ αυτή τη χώρα δεν έχει πληρώσει κανένας !!!
  2. -ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ που αυτο το κράτος δεν κατάφερε να πάρει πίσω ούτε ευρώ από τα κλεμμένα.
  3. -ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ που δημόσιος λειτουργός που έχει κατακλέψει το κράτος και είναι φυλακή συνεχίζει να παίρνει το μισθό από την υπηρεσία του.
  4. -ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ που ακόμα και σήμερα υπάρχουν άνθρωποι που πληρώνονται από το δημόσιο χωρις να έχουν προσφέρει μιας ώρας εργασία.
  5. -ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ που ακόμα τώρα ο κάθε βουλευτής,Δήμαρχος κλπ  κατοχυρώνει δικαίωμα συνταξιοδότησης με 2 βουλευτικές περιόδους.
  6. ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ που άνθρωποι που δούλευαν σε ενώσεις και συνεταιρισμούς (παρεπιπτόντως σχεδόν ολοι ειναι χρεοκοπημένοι) , ΔΕΚΟ η πρώην ΔΕΚΟ έχουν πάρει σύνταξη απο τα 40 τους.
  7. -ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ που την χώρα μου κυβερνάνε 3 οικογένειες και 2 γραφεία εδω και 70 χρόνια.
  8. -ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ που βλέπω να είναι μπροστάρηδες στους αγώνες του λαού οι ίδιοι άνθρωποι εδώ και σαράντα χρόνια (αν μη τι άλλο ο ρόλος τους ελέγχεται)
  9. -ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ πάρα πολύ αυτό "των προγραμματισμένων κινητοποιήσεων" Οι αγρότες έχουν προγραμματίσει κινητοποιήσεις στις 25 του Γενάρη, οι συνταξιούχου καταβαίνουν σε απεργία στις 20 του Μάρτη, Η ΓΣΕΕ έχει προγραμματίσει τετράωρη στάση εργασίας κάπου στα μέσα του καλοκαιριού, Η ΑΔΕΔΥ έχει προγραμματίσει απεργία την Πέμπτη 2 Φλεβάρη (για να το κάνουμε και τριήμερο διακοπών)
Μου μοιάζει σαν να έχει πάρει φωτιά το σπίτι μου και κλείνω ραντεβού με την πυροσβεστική να έρθει στις 10 του άλλου μήνα να το σβήσει. Ειλικρινά αναρωτιέμαι τι παίρνουμε σ αυτή τη χώρα;
http://www.koutiblog.eu/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

το τεράστιο σημερινό μας χρέος

Πολλοί νομίζουν ότι το χρέος του σύγχρονου ελληνικού κράτους είναι μια παλιά ιστορία που μεταφέρονταν απο δεκαετία σε δεκαετία. Μια πολύ παλιά ιστορία δύο αιώνων όπου το ελληνικό κράτος δανείζονταν συνεχώς, έπεφτε έξω συνεχώς και αυτό μας επηρέασε φθάνοντάς μας στη σημερινή μας κατάσταση. Πράγματι υπήρξαν τέσσερεις τέτοιες περιπτώσεις μέχρι το 2ο παγκόσμιο πόλεμο. Όμως το τεράστιο σημερινό μας χρέος, για το οποίο σήμερα υποφέρουμε, είναι δημιούργημα των τελευταίων 40 ετών.
Μικρό στην αρχή, επιταχυνόμενο μετά, και τεράστιο στο τέλος.

Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά - Blogger Dimitris Nikogloy

ΑΓΙΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ !!! ΠΑΝΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ !!! Η ΜΟΝΗ ΣΩΤΗΡΙΑ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ !!!

Άγιοι Αρχιερείς, της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ελλάδος!
Ως Έλλην πολίτης και ως Ορθόδοξος Χριστιανός και με τον προσήκοντα σεβασμό προς τα θεοτίμητα πρόσωπά σας, αισθάνομαι την ανάγκη, να σας είπω τα κάτωθι:
Κατά τη μακρόχρονη σκλαβιά των 400 ετών, υπό το ζυγό της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, οι Έλληνες κατάφεραν να διατηρήσουν αναλλοίωτη, τόσο την Εθνική τους, όσο και την θρησκευτική τους, ταυτότητα!!!