Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αδιανόητο παραλήρημα του συμβούλου του Ερντογάν: Οι Έλληνες δεν υπάρχουν, είναι σκλάβοιΣε ένα νέο παραλήρημα, ο σύμβουλός του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν Γιγίτ Μπουλούτ προχώρησε σε προκλήσεις απέναντι στη χώρα μας, φτάνοντας στο σημείο να χαρακτηρίζει σκλάβους όλους τους Έλληνες!
Σύμφωνα με το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο Μπουλούτ, μιλώντας σε εκπομπή του TRT Haber, είπε ότι 'όλα τα ελληνικά λιμάνια έχουν περάσει στα χέρια του γερμανικού κεφαλαίου, όλα τα χρηματιστήρια, όλες οι τράπεζες, σήμερα δεν υπάρχει Ελλάδα'.
'Σήμερα όλοι οι Έλληνες πολίτες δεν υπάρχουν είναι όλο σκλάβοι. Τι περιμένουν; Περιμένουν το χρέος εκεί;' δήλωσε προκλητικά ο Μπουλούτ, που πριν από μερικές ημέρες εξόργισε τους Κυπρίους
λέγοντας ότι η Κύπρος είναι τουρκική και 'προκαλώντας' όποιον θέλει να την πάρει να 'χύσει το αίμα
του'. 
 http://www.ethnos.gr/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

το τεράστιο σημερινό μας χρέος

Πολλοί νομίζουν ότι το χρέος του σύγχρονου ελληνικού κράτους είναι μια παλιά ιστορία που μεταφέρονταν απο δεκαετία σε δεκαετία. Μια πολύ παλιά ιστορία δύο αιώνων όπου το ελληνικό κράτος δανείζονταν συνεχώς, έπεφτε έξω συνεχώς και αυτό μας επηρέασε φθάνοντάς μας στη σημερινή μας κατάσταση. Πράγματι υπήρξαν τέσσερεις τέτοιες περιπτώσεις μέχρι το 2ο παγκόσμιο πόλεμο. Όμως το τεράστιο σημερινό μας χρέος, για το οποίο σήμερα υποφέρουμε, είναι δημιούργημα των τελευταίων 40 ετών.
Μικρό στην αρχή, επιταχυνόμενο μετά, και τεράστιο στο τέλος.

Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά - Blogger Dimitris Nikogloy

ΑΓΙΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ !!! ΠΑΝΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ !!! Η ΜΟΝΗ ΣΩΤΗΡΙΑ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ !!!

Άγιοι Αρχιερείς, της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ελλάδος!
Ως Έλλην πολίτης και ως Ορθόδοξος Χριστιανός και με τον προσήκοντα σεβασμό προς τα θεοτίμητα πρόσωπά σας, αισθάνομαι την ανάγκη, να σας είπω τα κάτωθι:
Κατά τη μακρόχρονη σκλαβιά των 400 ετών, υπό το ζυγό της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, οι Έλληνες κατάφεραν να διατηρήσουν αναλλοίωτη, τόσο την Εθνική τους, όσο και την θρησκευτική τους, ταυτότητα!!!