Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

«'Ερανος γιά την Μυρτώ»: Κατατέθηκε αγωγή (σε Superior Court) εις βάρος της ελληνικής Ομοσπονδίας Βοστώνης

ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ: Τρία χρόνια ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ-ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ, παίζοντας παιχνίδια με το δράμα ενός κακοποιημένου κοριτσιού και με διάφορα προσχήματα ΔΕΝ έδιναν τα χρήματα του έρανου, χρήματα της Ομογένειας.
 
«'Ερανος γιά την Μυρτώ»: Κατατέθηκε αγωγή (σε Superior Court) εις βάρος της ελληνικής Ομοσπονδίας Βοστώνης
 
Tο ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΑΓΩΓΗΣ (case# 17-CV-00195, κατατέθηκε 19 Ιαν. '17, σε ανώτερο Δικαστήριο Μασσαχουσέτης), δημοσιεύεται ολόκληρο
 
Στην ελλην. Ομοσπονδία Βοστώνης είχε δοθεί ''τελεσίγραφο'' από δικηγόρο: «...'Η δίνετε τα χρήματα του έρανου (όπως λέτε ότι αποφασίσατε 16 Νοεμβρίου '16) μέχρι Δευτέρα  9 Ιανουαρίου 5:00 απόγευμα ή σας κάνουμε αγωγή και πάμε σε δίκη. Απαράδεκτοι, εκβιαστικοί όροι, που δεν αφορούν άμεσα την Ομοσπονδία, ΔΕΝ γίνονται δεκτοί...». (Tα χρήματα δεν δόθηκαν και η αγωγή έγινε).
Την Οργάνωση ''κρέμασαν'' ο πρ. πρόεδρός της Βασ. Καυκάς (ενεργεί ως ''ιδιοκτήτης'' της Ομοσπονδίας με μιά ''κλίκα'' 2-3 ατόμων), αδιαφορώντας προκλητικά γιά αποφάσεις Συνελεύσεων και ο νομικός της σύμβουλος Δημ. Ιωαννίδης, που έβαζε απαράδεκτους όρους γιά την παράδοση των χρημάτων του έρανου, γιά να ''διαφυλάξει'' άτομα και ''θεσμούς'' που ΔΕΝ έχουν σχέση με την Ομοσπονδία.
 
Ανάμιξη υπουργείου Δικαιοσύνης ΗΠΑ: Η υπόθεση ''έρανος γιά Μυρτώ'', ανοίγει και την γενικότερη υπόθεση ''χορός εκατομμυρίων με κρατικό χρήμα Ελλάδας γιά νοσήλεια περισσότερων από 1.000 παιδιών κ.ά.'' επιλεκτικά στην Βοστώνη, με υπερκοστολογήσεις, ''μεσιτίες'' κ.ά. Η διοχέτευση των χρημάτων γινόταν μέσω του γεν. προξενείου Βοστώνης, από 1992 ίσαμε 2011. Η ''τρόϊκα'' ανακάλυψε τις απάτες (2011) και η υπόθεση ''κουκουλώθηκε'' εξαιτίας ανάμιξης και υπουργών. Η καταγγελία στο υπουργείο Δικαιοσύνης, έγινε πριν λίγες ημέρες.
 http://www.kalami.net/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

το τεράστιο σημερινό μας χρέος

Πολλοί νομίζουν ότι το χρέος του σύγχρονου ελληνικού κράτους είναι μια παλιά ιστορία που μεταφέρονταν απο δεκαετία σε δεκαετία. Μια πολύ παλιά ιστορία δύο αιώνων όπου το ελληνικό κράτος δανείζονταν συνεχώς, έπεφτε έξω συνεχώς και αυτό μας επηρέασε φθάνοντάς μας στη σημερινή μας κατάσταση. Πράγματι υπήρξαν τέσσερεις τέτοιες περιπτώσεις μέχρι το 2ο παγκόσμιο πόλεμο. Όμως το τεράστιο σημερινό μας χρέος, για το οποίο σήμερα υποφέρουμε, είναι δημιούργημα των τελευταίων 40 ετών.
Μικρό στην αρχή, επιταχυνόμενο μετά, και τεράστιο στο τέλος.

Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά - Blogger Dimitris Nikogloy

ΑΓΙΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ !!! ΠΑΝΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ !!! Η ΜΟΝΗ ΣΩΤΗΡΙΑ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ !!!

Άγιοι Αρχιερείς, της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ελλάδος!
Ως Έλλην πολίτης και ως Ορθόδοξος Χριστιανός και με τον προσήκοντα σεβασμό προς τα θεοτίμητα πρόσωπά σας, αισθάνομαι την ανάγκη, να σας είπω τα κάτωθι:
Κατά τη μακρόχρονη σκλαβιά των 400 ετών, υπό το ζυγό της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, οι Έλληνες κατάφεραν να διατηρήσουν αναλλοίωτη, τόσο την Εθνική τους, όσο και την θρησκευτική τους, ταυτότητα!!!