Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

Ετοιμάζει την αντιπολίτευσή του ο Μάρκος Μπόλαρης


Picture 0 for Ετοιμάζει την αντιπολίτευσή του ο Μάρκος Μπόλαρης

του Τάσου Τασιούλα
Την αντιπολίτευσή του εν όψει της έναρξης της νέας θητείας του στο περιφερειακό συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας, την 1η Σεπτεμβρίου, ετοιμάζει ο Μάρκος Μπόλαρης.
Σήμερα, διοργάνωσε συγκέντρωση των στελεχών της παράταξής του “Συμμετέχω”, όπου αποφασίστηκαν τα οργανωτικά θέματα, για να μη χαθεί το καλοκαίρι.
“Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας έχει ανοιχτά σοβαρά ζητήματα και ένα ποσοστό 10% των συμπολιτών μας είπε πως πρέπει αντιπολιτευτικά να τα διαχειριστούμε εμείς ως κίνηση. Η εντολή δε δόθηκε σε τρεις περιφερειακούς συμβούλους, αλλά σε μια αυτοδιοικητική ανεξάρτητη κίνηση, με προγραμματικό λόγο που είναι δεσμευτικός”, τόνισε ο κ. Μπόλαρης.

Η πρότασή του, που υιοθέτησαν τα μέλη της παράταξης, ήταν να συσταθεί ένα συντονιστικό όργανο, στο οποίο δε θα συμμετέχουν οι εκλεγμένοι περιφερειακοί σύμβουλοι και θα έχει έναν εκπρόσωπο από κάθε νομό, εκτός της Θεσσαλονίκης, που θα έχει περισσότερους εκπροσώπους.
Επίσης, θα συγκροτηθούν πέντε έως επτά επιτροπές, με έναν συντονιστή η καθεμιά και με διαδικτυακές συνεδριάσεις, θα καθορίζουν τις θέσεις της παράταξης ανά θέμα.
Οι επιτροπές που πρότεινε ο κ. Μπόλαρης είπε ότι είναι: Παραγωγής, Ανάπτυξης, ΕΣΠΑ, Οικονομίας και Διοίκησης, Περιβάλλοντος, Νεολαίας – Παιδείας – Αθλητισμού και Πολιτισμού.
Επίσης θα μπορούν να δημιουργηθούν εξειδικευμένες επιτροπές για πολύ σημαντικά θέματα της Κεντρικής Μακεδονίας, όπως για το Θερμαϊκό, την εξόρυξη χρυσού κτλ.
Παρόντες στη σημερινή συνάντηση στο κινηματοθέατρο “Αλέξανδρος” ήταν μεταξύ των υπολοίπων οι νυν περιφερειακοί σύμβουλοι Αδάμ Δράγας και Αλέξανδρος Διαμαντόπουλος, η δημοτική σύμβουλος, Δήμητρα Αγκαθίδου και ο γραμματέας της ΔΗΜΑΡ στη Θεσσαλονίκη, Παναγιώτης Δημητρακάς.
http://www.voria.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου