Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

Τέτοιο το ήθος της Σπύρακη που ψήφισε τον Ανθέλληνα Γιούνκερ, τέτοιο και των συνεργατών της…!

clinton_5

Η Σπυράκη απολογείται, γιατί ξέρει ότι πρέπει να απολογηθεί, για τον νεποτισμό και την αναξιοκρατεία του διορισμένου γόνου της κομματικοκρατίας και του ρουσφετιου της μεταπολίτευσης.
Αυτοί που υποσχονται ότι θα αλλάξουν την Ελλαδα, δεν λένε ψεμματα, θα μας αλλάξουν τα φώτα για συνεχίσουν να κυβερνούν η σαπίλα και η διαπλοκή.
Αυτό εννοεί ως μεταρύθμιση ο Μπόμπολας, ο Σαμαράς και ο Παπανδρέου.
Τα λεφτά τα έφαγαν αυτοι, μόνοι τους, τα έκαναν τσιμέντα με τις μπετονιέρες τους, τα υποβρύχια τους και τους ολυμπιακούς αγώνες τους.
Οσο λειτουργεί το Μέγαρο Μουσική και δεν γίνεται λαϊκό πάλκο με ελευθερη είσοδο για όλους τους Ελληνες, σωτηρία δεν υπάρχει.

Η Μαρία Σπυράκη και ο “σύμβουλος” της ψήφισαν τον Ανθέλληνα Γιούνγκερ, του πρωθυπουργού της χώρας πλυντηρίου μαυρου χρήματος, εμπόρων ναρκωτικών , μαστροπών, παιδικής πορνείας και εμπορίου οπλων που σκόπιμα συμμετείχε ενεργά στην καταστροφή της Ελλάδας και της Κύπρου για να κερδίσουν οι Τραπεζίτες τους.
Τι περιμένατε από πολιτική της Τζούλιας ;
Να τους χαίρόμαστε.
http://pitsirikidotnet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ανησυχία για τις τιμές πετρελαίου - Ευοίωνες οι προοπτικές για φυσικό αέριο και ρεύμα

Σε ομιλία που έκανε την Τρίτη στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για τα συμπεράσματα της πρόσφατης Συνόδου Κορυφής, η πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα...