Κυριακή, 27 Ιουλίου 2014

Τρεις προϋποθέσεις θέτει ο Α. Λοβέρδος ώστε να εκλέξει η Βουλή Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Τι ανέφερε ο υπουργός Παιδείας, Α. Λοβέρδος, σχετικά με την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή

Να μην γίνουν 3.000 απολύσεις στο Δημόσιο, να υπάρξει ρύθμιση για τις δόσεις στις ασφαλιστικές εισφορές και να μην κατατεθεί ρύθμιση για τις ομαδικές απολύσεις. Αυτές είναι οι τρεις προϋποθέσεις που έθεσε ο υπουργός Παιδείας, Ανδρέας Λοβέρδος, ώστε η παρούσα Βουλή να μπορέσει να εκλέξει Πρόεδρο της Δημοκρατίας στις αρχές του ερχόμενου έτους.
Σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ, ο κ. Λοβέρδος ανέφερε πως, αν αυτά τα σοβαρά θέματα «λειανθούν στις συζητήσεις που κάνουν ο πρωθυπουργός και ο κ. Βενιζέλος με την τρόικα», η σημερινή κυβέρνηση θα εκλέξει Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Σε ό,τι αφορά την Παιδεία, ο κ. Λοβέρδος σημείωσε πως προωθεί μέτρο που θα επιτρέπει σε
φοιτητές που σπουδάζουν μακριά από το σπίτι τους να ολοκληρώσουν μέρος των σπουδών τους μέσω Διαδικτύου. Διευκρίνισε μάλιστα ότι αρκετά ΑΕΙ και ΤΕΙ, θεωρητικής κυρίως κατεύθυνσης, μπορούν να υλοποιήσουν αυτό το μέτρο. Ωστόσο, αποσαφήνισε πως το εν λόγω μέτρο δεν θα αφορά όλο το πτυχίο ενός φοιτητή, αλλά ορισμένα μαθήματα.
http://www.eklogika.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ποιες εταιρείες «μπλοκάρουν» το εμβόλιο για τον κορονοϊό

του Άρη Χατζηστεφάνου Οι μεγάλες φαρμακοβιομηχανίες δεν έχουν κανένα κίνητρο να συνεργαστούν για τη δημιουργία εμβολίων και φαρμάκων γ...