Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ: Γόνιμος διάλογος για την κεντροαριστερά


Picture 0 for ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ: Γόνιμος διάλογος για την κεντροαριστερά
Σε καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση αντιπροσωπειών της ΔΗΜΑΡ και του ΠΑΣΟΚ με θέμα την έναρξη διαλόγου για την κεντροαριστερά.
Μετά τη συνάντηση ο γραμματέας της ΚΕ της ΔΗΜΑΡ, Θανάσης Θεοχαρούπουλος, υπογράμμισε ότι «ξεκίνησε σήμερα ένας διάλογος στη βάση των επιστολών, τις οποίες έστειλε ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης, για την κεντροαριστερά και τη διαμόρφωση μιας προοδευτικής διακυβέρνησης της χώρας. Υπάρχει συμφωνία σε αρκετά σημεία στην πρώτη αυτή συνάντηση και άλλα που χρειάζονται περισσότερη επεξεργασία».
«Ο διάλογος έγινε στη βάση των 12 προγραμματικών σημείων των επιστολών. Οι συζητήσεις θα
συνεχιστούν και θα υπάρξει νέα συνάντηση. Στόχος του διαλόγου είναι να υπάρξουν προγραμματικές συμπτώσεις, όχι σε ένα κενό πολιτικής, έτσι ώστε να αποβεί προς όφελος της κοινωνίας και της χώρας» πρόσθεσε.
Από την πλευρά του ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, Παναγιώτης Ρήγας σημείωσε ότι «ξεκινήσαμε έναν ειλικρινή, ουσιαστικό και γόνιμο διάλογο. Ο διάλογος αυτός θα συνεχιστεί χωρίς προαπαιτούμενα. Υπάρχουν αρκετά σημεία σύγκλισης ανάμεσα στο ΠΑΣΟΚ και στη ΔΗΜΑΡ. O στρατηγικός στόχος είναι η ανασύνταξη των δυνάμεων της Κεντροαριστεράς».

«O δρόμος είναι μακρύς, -η συζήτηση θα βγάλει στην πρώτη συνάντηση πιστεύω αρκετά θετικά αποτελέσματα- οι απόψεις μας είναι ταυτόσημες σε αρκετά σημεία του προγραμματικού διαλόγου. Υπάρχει βέβαια ανάγκη για περαιτέρω επεξεργασία σε κάποια άλλα θέματα. Ο διάλογος θα συνεχιστεί, πιστεύω ότι είμαστε σε μία πάρα πολύ καλή στιγμή για να πετύχουμε τον στρατηγικό στόχο τον οποίο υπηρετούμε και οι δύο», επεσήμανε.
Σημειώνεται ότι εκ μέρους της ΔΗΜΑΡ, στη συνάντηση συμμετείχαν οι Θανάσης Θεοχαρόπουλος, γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής, Δημήτρης Αναγνωστάκης, γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και το μέλος του Συντονιστικού της Προοδευτικής Συνεργασίας, Στέφανος Μανίκας.

Το ΠΑΣΟΚ, εκπροσώπησαν οι Παναγιώτης Ρήγας, γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Κυριάκος Πιερρακάκης, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου και Δημήτρης Καρύδης, Γραμματέας Επικοινωνίας.
http://www.voria.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Άρχισε η υποβολή των φορολογικών δηλώσεων – Αυτόματη η διαδικασία για μισθωτούς και συνταξιούχους

Τις φορολογικές δηλώσεις για τα εισοδήματα που αποκτήθηκαν το 2023 άρχισε να «υποδέχεται» από χθες το βράδυ και μέχρι τις 26 Ιουλίου το taxi...