Σάββατο, 26 Ιουλίου 2014

Έναρξη υποβολής αιτήσεων μητέρων για τους βρεφονηπιακούς σταθμούς μέσω ΕΣΠΑ


Ξεκινά στις 25/07/2014 η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για την συμμετοχή στους Βρεφονηπιακούς σταθμούς μέσω ΕΣΠΑ, για την περίοδο 2014-2015.

Η διαδικασία των αιτήσεων θα διαρκέσει μέχρι τις 4/8/2014 (και ώρα 14:00) και υποβάλλονται ΜΟΝΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΑ Ή ΜΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΑΣ (COURIER). 

Η αίτηση είναι διαθέσιμη στο site της ΕΕΤΑΑ 
Δείτε τους οριστικούς πίνακες με τους βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Παλλήνης που συμμετέχουν στο πρόγραμμα και τις αντίστοιχες θέσεις.
Για μια ακόμη φορά η διαδικασία ξεκινά βρίσκοντας την πολιτεία ανέτοιμη να αντιμετωπίσει την πληθώρα αιτήσεων που εκτιμάται ότι θα υποβληθούν. Οι αρχικές εκτιμήσεις λένε ότι 40.000 παιδιά
θα μείνουν εκτός παιδικών σταθμών αν δεν αυξηθεί η χρηματοδότηση. 
Για μια ακόμη χρονιά το απαιτούμενο ποσό δεν υπάρχει και αν βρεθεί θα είναι την τελευταία στιγμή και μάλιστα θα παρουσιαστεί με τέτοιο τρόπο που η πολιτεία ενώ απλά θα πράττει τα αυτονόητα θα φαίνεται ως "μεσσίας". 
Η ΚΕΔΕ από καιρό έχει υποβάλει συγκεκριμένες προτάσεις για την ενίσχυση του προγράμματος μέσω ποσών που λιμνάζουν σε προγράμματα που δεν εκτελούνται.  

Για να δείτε όλες τις λεπτομέρειες της πρόσκλησης κάντε κλικ ΕΔΩ.

Η πρόσκληση αφορά και τις δομές (βρεφονηπιακούς σταθμούς) που επιθυμούν να συμμετάσχουν. Η πρόσκληση για τις μητέρες ξεκινά στη σελίδα 31. 
http://www.dimitriskarras.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΑΔΕ: Περίπου 1 εκατομμύριο υπόχρεοι ακόμα δεν έχουν υποβάλει φορολογική δήλωση

Περίπου 958.000 φορολογικές δηλώσεις απομένουν για να υποβληθούν με την προθεσμία να λήγει στις 28 Αυγούστου μετά και την τελευταία παράταση...