Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

Δ. Καρύδης: Ο νέος Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα εκλεγεί από την παρούσα Βουλή

Τι δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Δ. Καρύδης, σχετικά με την εκλογή νέου Προέδρου της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή. Τι είπε για τον Κ. Μητσοτάκη και τις απολύσεις στο δημόσιο

Βεβαιότητα ότι «η συντριπτική πλειοψηφία των βουλευτών θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και θα εκλεγεί πρόεδρος της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή» εκφράζει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Καρύδης σε συνέντευξή του. Συγκεκριμένα, σε δηλώσεις που έκανε στην εφημερίδα «Τύπος της Κυριακής» ο κ. Καρύδης, απατώντας σε ερώτηση εάν θα μπορούσε ο Φώτης Κουβέλης -ως υποψήφιος για Πρόεδρος της Δημοκρατίας- να εξασφαλίσει 180 ψήφους, υποστηρίζει ότι είναι ακόμη πρόωρο να μιλήσει κάποιος για το συγκεκριμένο θέμα. Όπως τονίζει «εμείς θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να προταθεί ένα πρόσωπο που να τιμά το αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας και να ενώνει τη χώρα».

Παράλληλα, ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ ασκεί εκ νέου κριτική προς τις επιλογές του Κυριάκου Μητσοτάκη για την αξιολόγηση, λέγοντας πως «εκφράσαμε τις επιφυλάξεις μας, αλλά δεν μας άκουγε ο κ Μητσοτάκης. Τώρα που εφαρμόζεται στην πράξη, αναδεικνύονται τα μεγάλα προβλήματα που δημιουργούν αδιέξοδα σχετικά με την προκαθορισμένη αρνητική αξιολόγηση του 15%. θέλουμε την αξιολόγηση, γι αυτό αντιδρούμε σε καθετί που την φαλκιδεύει και τη δυσφημεί. Αποτελεί θετικό γεγονός ότι θα υπάρξουν αλλαγές και βελτιώσεις σε αυτό το θέμα».
Τέλος, σε ό,τι έχει να κάνει με τις απολύσεις στο δημόσιο, είπε πως η διαπραγμάτευση πρέπει να είναι συνεχής και πρόσθεσε ότι υπάρχουν νέα δεδομένα σημειώνοντας: «Έχουμε τα πλαστά δικαιολογητικά, τις πειθαρχικές αποφάσεις, καθώς και την ακύρωση από τα δικαστήρια προσωρινών διαταγών σε συμβάσεις. Όλα αυτά τα δεδομένα πρέπει να συνυπολογισθούν».
http://www.eklogika.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ανησυχία για τις τιμές πετρελαίου - Ευοίωνες οι προοπτικές για φυσικό αέριο και ρεύμα

Σε ομιλία που έκανε την Τρίτη στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για τα συμπεράσματα της πρόσφατης Συνόδου Κορυφής, η πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα...