Κυριακή, 27 Ιουλίου 2014

Βενιζέλος: Δεν δεχόμαστε παλικαρισμούς από κανέναν

beni2000


Ο Ευάγγελος Βενιζέλος μιλώντας στο «Έθνος της Κυριακής» υπογράμμισε ότι το ΠΑΣΟΚ «δεν έχει στρατηγικές αμφιταλαντεύσεις» και αναφέρθηκε στα «παιχνίδια» που παίζονται με αφορμή την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

«Θεμελιώδης προϋπόθεση για τον οδικό χάρτη οριστικής εξόδου από την κρίση είναι τώρα να σεβαστούμε και να αξιοποιήσουμε το μήνυμα αυτό που συνεπάγεται πρώτα απ’ όλα σεβασμό των θεσμών, με κορυφαίο τον θεσμό του Προέδρου της Δημοκρατίας» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών.

Επίσης, πρόσθεσε ότι η ιστορία διδάσκει πως όσες φορές έγινε το θέμα αυτό αντικείμενο κομματικής αντιδικίας «δεν οδήγησε σε θετικά αποτελέσματα».


Τόνισε, παράλληλα, ότι το ΠΑΣΟΚ «δεν έχει στρατηγικές αμφιταλαντεύσεις» και πως έχει ένα διπλό μέτωπο: «Ένα μέτωπο κατά του λαϊκισμού και ένα μέτωπο κατά του ψευτονεοφιλελευθερισμού του συρμού. Και δεν δεχόμαστε παλικαρισμούς από κανέναν» αναφέρει χαρακτηριστικά
http://ysterografa.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ανατροπή: Ποια ΙΧ θα περνάνε από ΚΤΕΟ κάθε χρόνο

Ριζικές αλλαγές στους ελέγχους του γερασμένου στόλου οχημάτων ενώ έρχονται και εντατικοί έλεγχοι από «Ράμπο» του υπουργείου Υποδομών και...