Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Tροποποίηση του Κώδικα του οργανισμού του Υπουργείου Εξωτερικών και λοιπές διατάξεις

Δελτίο Τύπου.
Θέμα: Ομιλία της κ. Τριανταφύλλου επί του νομοσχεδίου “τροποποίηση του Κώδικα του οργανισμού του Υπουργείου Εξωτερικών και λοιπές διατάξεις» Στην ολομέλεια της Βουλής για τις τροποποιήσεις, που εισάγονται σχετικά με τη λειτουργία του Υπουργείου Εξωτερικών, τοποθετήθηκε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αιτωλοακαρνανίας, Μαρία Τριανταφύλλου . Η βουλευτής, αρχικά, εξαπέλυσε επίθεση στην αντιπολίτευση κάνοντας λόγο για διασπορά ψευδών ειδήσεων, που προκαλεί την κοινή λογική. Αναφέρθηκε στην ανάγκη αναδιοργάνωσης του Υπουργείου Εξωτερικών, το οποίο πρέπει να διαδραματίσει έναν σημαίνοντα ρόλο, ειδικά σε μια περίοδο που όλα τα μέτωπα της εθνικής εξωτερικής πολιτικής είναι ανοιχτά και οι προκλήσεις καθημερινές. Η κ. Τριανταφύλλου υπεραμύνθηκε των διατάξεων εστιάζοντας ,κυρίως, στις διαδικασίες διαφάνειας, λειτουργικότητας
και αντιμετώπισης προβλημάτων, ενώ εξήρε το ρόλο των δύο επανασυσταθέντων εργαλείων, του Κέντρου Ανάλυσης και Σχεδιασμού και του Επιστημονικού συμβουλίου. Τέλος, η βουλευτής τόνισε ότι πρέπει να κάνουμε οτιδήποτε είναι δυνατό για να διασφαλίσουμε συνθήκες και προϋποθέσεις για την αποτελεσματικότερη άσκηση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων. Ακολουθεί το βίντεο της ομιλίας:

Το γραφείο τύπου.

Μαρία Τριανταφύλλου Βουλευτής Αιτ/νίας του ΣΥΡΙΖΑ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

το τεράστιο σημερινό μας χρέος

Πολλοί νομίζουν ότι το χρέος του σύγχρονου ελληνικού κράτους είναι μια παλιά ιστορία που μεταφέρονταν απο δεκαετία σε δεκαετία. Μια πολύ παλιά ιστορία δύο αιώνων όπου το ελληνικό κράτος δανείζονταν συνεχώς, έπεφτε έξω συνεχώς και αυτό μας επηρέασε φθάνοντάς μας στη σημερινή μας κατάσταση. Πράγματι υπήρξαν τέσσερεις τέτοιες περιπτώσεις μέχρι το 2ο παγκόσμιο πόλεμο. Όμως το τεράστιο σημερινό μας χρέος, για το οποίο σήμερα υποφέρουμε, είναι δημιούργημα των τελευταίων 40 ετών.
Μικρό στην αρχή, επιταχυνόμενο μετά, και τεράστιο στο τέλος.

Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά - Blogger Dimitris Nikogloy

ΑΓΙΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ !!! ΠΑΝΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ !!! Η ΜΟΝΗ ΣΩΤΗΡΙΑ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ !!!

Άγιοι Αρχιερείς, της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ελλάδος!
Ως Έλλην πολίτης και ως Ορθόδοξος Χριστιανός και με τον προσήκοντα σεβασμό προς τα θεοτίμητα πρόσωπά σας, αισθάνομαι την ανάγκη, να σας είπω τα κάτωθι:
Κατά τη μακρόχρονη σκλαβιά των 400 ετών, υπό το ζυγό της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, οι Έλληνες κατάφεραν να διατηρήσουν αναλλοίωτη, τόσο την Εθνική τους, όσο και την θρησκευτική τους, ταυτότητα!!!