Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Διαφωνία Λυκούδη για τη συμπόρευση του Ποταμιού με την Διαμαντοπούλου

Ο Σπύρος Λυκούδης, επικεφαλής των Μεταρρυθμιστών της Αριστεράς και συνεργαζόμενος με το Ποτάμι, κρατάει σαφείς αποστάσεις από την απόφαση να συνάψει το τελευταίο πολιτική συμφωνία με την πρωτοβουλία Ώρα Αποφάσεων επιμένοντας στην ενωτική πορεία όλων των δυνάμεων της Κεντροαριστεράς.
Μιλώντας στον ρ/φ Action104,6 fm τόνισε ότι κάθε κινητικότητα στον ευρύτερο δημοκρατικό μεταρρυθμιστικό χώρο που στοχεύει στη συσπείρωση του συνόλου των δυνάμεων, είναι θετική.
«Οποιαδήποτε συνεργασία έχει ως επιλογή τη συγκρότηση ενός νέου ενιαίου φορέα της Κεντροαριστεράς έχει και τη δική μας στήριξη, των Μεταρρυθμιστών της Αριστεράς», είπε προσθέτοντας ότι, αν όμως η απάντηση στην αδικαιολόγητη αλαζονεία της μίας
πλευράς δεν είναι η επίμονη προσπάθεια υπέρβασής της αλλά επιμέρους κινήσεις που εξ αντικειμένου συντηρούν τις αποστάσεις, δεν είμαστε σε καλό δρόμο».
Ο κ. Λυκούδης άφησε αιχμές για την απόφαση του Ποταμιού δηλώνοντας ότι δεν παραβρέθηκε στη σχετική συνεδρίαση επειδή «ως μη ενταγμένος στο Ποτάμι, ως μη μέλος του, δεν μετέχω σε αποφάσεις για γενικές πολιτικές του επιλογές», παρά μόνο στις αμιγείς συνεδριάσεις της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.
http://www.topontiki.gr/article/207785/diafonia-lykoydi-gia-ti-symporeysi-toy-potamioy-me-tin-diamantopoyloy

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

το τεράστιο σημερινό μας χρέος

Πολλοί νομίζουν ότι το χρέος του σύγχρονου ελληνικού κράτους είναι μια παλιά ιστορία που μεταφέρονταν απο δεκαετία σε δεκαετία. Μια πολύ παλιά ιστορία δύο αιώνων όπου το ελληνικό κράτος δανείζονταν συνεχώς, έπεφτε έξω συνεχώς και αυτό μας επηρέασε φθάνοντάς μας στη σημερινή μας κατάσταση. Πράγματι υπήρξαν τέσσερεις τέτοιες περιπτώσεις μέχρι το 2ο παγκόσμιο πόλεμο. Όμως το τεράστιο σημερινό μας χρέος, για το οποίο σήμερα υποφέρουμε, είναι δημιούργημα των τελευταίων 40 ετών.
Μικρό στην αρχή, επιταχυνόμενο μετά, και τεράστιο στο τέλος.

Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά - Blogger Dimitris Nikogloy

ΑΓΙΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ !!! ΠΑΝΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ !!! Η ΜΟΝΗ ΣΩΤΗΡΙΑ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ !!!

Άγιοι Αρχιερείς, της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ελλάδος!
Ως Έλλην πολίτης και ως Ορθόδοξος Χριστιανός και με τον προσήκοντα σεβασμό προς τα θεοτίμητα πρόσωπά σας, αισθάνομαι την ανάγκη, να σας είπω τα κάτωθι:
Κατά τη μακρόχρονη σκλαβιά των 400 ετών, υπό το ζυγό της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, οι Έλληνες κατάφεραν να διατηρήσουν αναλλοίωτη, τόσο την Εθνική τους, όσο και την θρησκευτική τους, ταυτότητα!!!