Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Την ποινική δίωξη Γεωργιάδη – Σκυλακάκη αλλά και Κυριάκου επιθυμεί η Ντόρα;

Μαχαιριά στην ανεύθυνη τακτική που ακολουθεί ο στενός πυρήνας του Κυριάκου Μητσοτάκη αποτελεί η διαφοροποίηση της Ντόρας η οποία όχι μόνον καλεί να κλείσει τώρα η αξιολόγηση, αλλά προτείνει να διωχθούν ποινικά και όσοι την τορπιλίζουν!  

Φυσικά τέτοιο συμβάν δεν πρέπει…να έχει ξαναγίνει τις τελευταίες δεκαετίες. Ο ηγετικός πυρήνας του κόμματος να προσπαθεί να τορπιλίσει μία εξέλιξη και να βγαίνει ιστορικό στέλεχος και να δηλώνει ότι όσοι προσπαθούν να τορπιλίσουν αυτή την εξέλιξη θα πρέπει να διωχθούν ποινικά!

 Φυσικά η Ντόρα ως έμπειρη πολιτικός αλλά και με ισχυρές γνωριμίες στο εξωτερικό, βλέπει τις εξελίξεις και προφανώς γνώριζε από πριν για τις παρεμβάσεις Γιούνκερ, Ντράγκι, Ντομπρόβσκις και άλλων κορυφαίων αξιωματούχων που θα έριχναν την πολιτική Μητσοτάκη στο επίπεδο Ζωής Κωνσταντοπούλου. Και φυσικά η Ντόρα είναι αρκετά νέα για να βγει στην σύνταξη ταυτιζόμενη με τέτοιο ρεζιλίκι, γι’ αυτό και κρατά τις αποστάσεις.

https://olympia.gr/2017/02/12/%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B4%CE%AF%CF%89%CE%BE%CE%B7-%CE%B3%CE%B5%CF%89%CF%81%CE%B3%CE%B9%CE%AC%CE%B4%CE%B7-%CF%83%CE%BA%CF%85%CE%BB%CE%B1%CE%BA%CE%AC%CE%BA/?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=tin_piniki_dioxi_georgiadi_skilakaki_alla_kai_kiriakou_epithimi_i_ntora&utm_term=2017-02-12#more-726563

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

το τεράστιο σημερινό μας χρέος

Πολλοί νομίζουν ότι το χρέος του σύγχρονου ελληνικού κράτους είναι μια παλιά ιστορία που μεταφέρονταν απο δεκαετία σε δεκαετία. Μια πολύ παλιά ιστορία δύο αιώνων όπου το ελληνικό κράτος δανείζονταν συνεχώς, έπεφτε έξω συνεχώς και αυτό μας επηρέασε φθάνοντάς μας στη σημερινή μας κατάσταση. Πράγματι υπήρξαν τέσσερεις τέτοιες περιπτώσεις μέχρι το 2ο παγκόσμιο πόλεμο. Όμως το τεράστιο σημερινό μας χρέος, για το οποίο σήμερα υποφέρουμε, είναι δημιούργημα των τελευταίων 40 ετών.
Μικρό στην αρχή, επιταχυνόμενο μετά, και τεράστιο στο τέλος.

Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά - Blogger Dimitris Nikogloy

ΑΓΙΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ !!! ΠΑΝΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ !!! Η ΜΟΝΗ ΣΩΤΗΡΙΑ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ !!!

Άγιοι Αρχιερείς, της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ελλάδος!
Ως Έλλην πολίτης και ως Ορθόδοξος Χριστιανός και με τον προσήκοντα σεβασμό προς τα θεοτίμητα πρόσωπά σας, αισθάνομαι την ανάγκη, να σας είπω τα κάτωθι:
Κατά τη μακρόχρονη σκλαβιά των 400 ετών, υπό το ζυγό της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, οι Έλληνες κατάφεραν να διατηρήσουν αναλλοίωτη, τόσο την Εθνική τους, όσο και την θρησκευτική τους, ταυτότητα!!!