Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

Την ποινική δίωξη Γεωργιάδη – Σκυλακάκη αλλά και Κυριάκου επιθυμεί η Ντόρα;

Μαχαιριά στην ανεύθυνη τακτική που ακολουθεί ο στενός πυρήνας του Κυριάκου Μητσοτάκη αποτελεί η διαφοροποίηση της Ντόρας η οποία όχι μόνον καλεί να κλείσει τώρα η αξιολόγηση, αλλά προτείνει να διωχθούν ποινικά και όσοι την τορπιλίζουν!  

Φυσικά τέτοιο συμβάν δεν πρέπει…να έχει ξαναγίνει τις τελευταίες δεκαετίες. Ο ηγετικός πυρήνας του κόμματος να προσπαθεί να τορπιλίσει μία εξέλιξη και να βγαίνει ιστορικό στέλεχος και να δηλώνει ότι όσοι προσπαθούν να τορπιλίσουν αυτή την εξέλιξη θα πρέπει να διωχθούν ποινικά!

 Φυσικά η Ντόρα ως έμπειρη πολιτικός αλλά και με ισχυρές γνωριμίες στο εξωτερικό, βλέπει τις εξελίξεις και προφανώς γνώριζε από πριν για τις παρεμβάσεις Γιούνκερ, Ντράγκι, Ντομπρόβσκις και άλλων κορυφαίων αξιωματούχων που θα έριχναν την πολιτική Μητσοτάκη στο επίπεδο Ζωής Κωνσταντοπούλου. Και φυσικά η Ντόρα είναι αρκετά νέα για να βγει στην σύνταξη ταυτιζόμενη με τέτοιο ρεζιλίκι, γι’ αυτό και κρατά τις αποστάσεις.

https://olympia.gr/2017/02/12/%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B4%CE%AF%CF%89%CE%BE%CE%B7-%CE%B3%CE%B5%CF%89%CF%81%CE%B3%CE%B9%CE%AC%CE%B4%CE%B7-%CF%83%CE%BA%CF%85%CE%BB%CE%B1%CE%BA%CE%AC%CE%BA/?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=tin_piniki_dioxi_georgiadi_skilakaki_alla_kai_kiriakou_epithimi_i_ntora&utm_term=2017-02-12#more-726563

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σκληρές αλήθειες: Για αυτό αξίζουν οι εξοπλισμοί και οι συμμαχίες

Οι «προπονητές της εξέδρας» ήταν το Σάββατο με το Ιράν. Οπαδικά. Το διαπιστώσαμε στον κύκλο μας, το είδαμε στα social media. Την ώρα που εκτ...