Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ο Ντράγκι δίνει την λύση και ανοίγει την πόρτα στους εισαγγελείς για να μαζέψουν τους μειοδότες.

ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ!

 Σύμφωνα με διαρροές από υψηλόβαθμους της κομισιόν, ο Μάριο Ντράγκι με μία ιστορική απόφαση, αναιρεί τους όρους που είχαν τεθεί για συμμετοχή της Ελλάδας στην ποσοτική χαλάρωση και δίνει το πράσινο φως για την ένταξη της χώρας αμέσως μετά το κλείσιμο της αξιολόγησης!

Η εξέλιξη αυτή δεν είναι ράπισμα μόνο προς το Βερολίνο ή το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Είναι πραγματικό χαστούκι αλλά και καμπανάκι στους εισαγγελείς για να μαζέψουν όλους αυτούς που με δηλώσεις… τους τορπίλιζαν το κλείσιμο της αξιολόγησης, δημιουργούσαν κλίμα ανωμαλίας στην Ελλάδα και δήλωναν ευθαρσώς ότι προτιμούσαν να μην κλείσει η αξιολόγηση για να πέσει η κυβέρνηση! Συμπτωματικά ήταν οι ίδιοι που καλούσαν τον κόσμο να σηκώσει τις καταθέσεις του από τις τράπεζες διαδίδοντας ψευδώς ότι «θα του τις κλέψει ο ΣυΡιζΑ»!

Αυτή η κίνηση Ντράγκι λοιπόν είναι το πράσινο φως, το μέγιστο ανταποδοτικό όφελος που περίμενε η ηγεσία του υπουργείου οικονομικών για να προχωρήσει στο κλείσιμο της αξιολόγησης. Από την ώρα που η Ελλάδα συμπεριληφθεί στην ποσοτική χαλάρωση, οποιαδήποτε απειλή, εκβιασμός ή κινδυνολογία στερείται βάσης από όπου και αν προέρχεται, ενώ η Ελλάδα αποκτά την ρευστότητα για να ωθήσει τις υγιείς επιχειρήσεις, επαναλαμβάνουμε τις ΥΓΙΕΙΣ και παραγωγικές.

Όχι αυτές που ξεζούμισαν την τελευταία ικμάδα ρευστότητας τα χρόνια των κυβερνήσεων του μαύρου μετώπου, με εγκληματικό τρόπο και σαφή πολιτική κάλυψη. Την κάλυψη αυτών που σήμερα ουρλιάζουν για να μην κλείσει η αξιολόγηση.

Δείτε για παράδειγμα το δήλωσε πριν από λίγο στο ΑΠΕ, ο υβριστής του Καραμανλή και εξαπτέρυγο του Μητσοτάκη, Σκυλακάκης:

Ο κ. Σκυλακάκης, στη συνέντευξή του στο Πρακτορείο, δηλώνει κατηγορηματικά ότι συμφωνεί με την άποψη του Αδώνιδος Γεωργιάδη «καλύτερα να μην κλείσει η αξιολόγηση για να οδηγηθούμε σε εκλογές» (!!!)

Μετά το κλείσιμο της αξιολόγησης λοιπόν, οι εθνικοί σαμποτέρ θα πρέπει να οδηγηθούν στην δικαιοσύνη. Επιτέλους, να λογοδοτήσουν!

https://olympia.gr/2017/02/12/%CE%BF-%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%AC%CE%B3%CE%BA%CE%B9-%CE%B4%CE%AF%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BB%CF%8D%CF%83%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CE%AF%CE%B3%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%B7/?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=o_ntragki_dini_tin_lisi&utm_term=2017-02-12

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

το τεράστιο σημερινό μας χρέος

Πολλοί νομίζουν ότι το χρέος του σύγχρονου ελληνικού κράτους είναι μια παλιά ιστορία που μεταφέρονταν απο δεκαετία σε δεκαετία. Μια πολύ παλιά ιστορία δύο αιώνων όπου το ελληνικό κράτος δανείζονταν συνεχώς, έπεφτε έξω συνεχώς και αυτό μας επηρέασε φθάνοντάς μας στη σημερινή μας κατάσταση. Πράγματι υπήρξαν τέσσερεις τέτοιες περιπτώσεις μέχρι το 2ο παγκόσμιο πόλεμο. Όμως το τεράστιο σημερινό μας χρέος, για το οποίο σήμερα υποφέρουμε, είναι δημιούργημα των τελευταίων 40 ετών.
Μικρό στην αρχή, επιταχυνόμενο μετά, και τεράστιο στο τέλος.

Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά - Blogger Dimitris Nikogloy

ΑΓΙΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ !!! ΠΑΝΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ !!! Η ΜΟΝΗ ΣΩΤΗΡΙΑ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ !!!

Άγιοι Αρχιερείς, της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ελλάδος!
Ως Έλλην πολίτης και ως Ορθόδοξος Χριστιανός και με τον προσήκοντα σεβασμό προς τα θεοτίμητα πρόσωπά σας, αισθάνομαι την ανάγκη, να σας είπω τα κάτωθι:
Κατά τη μακρόχρονη σκλαβιά των 400 ετών, υπό το ζυγό της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, οι Έλληνες κατάφεραν να διατηρήσουν αναλλοίωτη, τόσο την Εθνική τους, όσο και την θρησκευτική τους, ταυτότητα!!!