Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Σόιμπλε: Η Ελλάδα να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της

Μήνυμα στην Ελλάδα να εφαρμόσει τα συμφωνηθέντα, έστειλε ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών σε δηλώσεις που έκανε την Παρασκευή, σε μία επιχειρηματική συνάντηση, στη δυτική Γερμανία.
Η Ελλάδα θα πρέπει να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις που έχει αναλάβει στο πλαίσιο του προγράμματος διάσωσης, διαφορετικά θα καταλήξει σε μια δύσκολη θέση τόνισε ο Βόλφανγκ Σόιμπλε, σύμφωνα με το Reuters. 'Εάν η Ελλάδα ξανά και ξανά δεν κάνει αυτά για τα οποία έχει δεσμευτεί, τελικά αυτό δεν θα έχει αποτέλεσμα' πρόσθεσε ο Σόιμπλε.   Αργότερα συμπλήρωσε πως 'το πρόβλημα
είναι ότι η δομή της ευρωζώνης είναι τέτοια που πρέπει να μοιραζόμαστε ένα νόμισμα, χωρίς να μοιραζόμαστε μία οικονομική πολιτική' και ότι τα μέλη της ευρωζώνης -και η ΕΚΤ δεν σταματάει ποτέ να το λέει- δεν κάνουν αυτά για τα οποία έχουν δεσμευτεί.
Την ίδια ώρα, Αλέξης Τσίπρας και Άνγκελα Μέρκελ, που συναντήθηκαν στην άτυπη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στη Μάλτα, συμφώνησαν ότι πρέπει ληφθούν άμεσα αναγκαίες πρωτοβουλίες ώστε η δεύτερη αξιολόγηση του ελληνικού προγράμματος να κλείσει μέσα στον Φεβρουάριο.
http://www.ethnos.gr/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

το τεράστιο σημερινό μας χρέος

Πολλοί νομίζουν ότι το χρέος του σύγχρονου ελληνικού κράτους είναι μια παλιά ιστορία που μεταφέρονταν απο δεκαετία σε δεκαετία. Μια πολύ παλιά ιστορία δύο αιώνων όπου το ελληνικό κράτος δανείζονταν συνεχώς, έπεφτε έξω συνεχώς και αυτό μας επηρέασε φθάνοντάς μας στη σημερινή μας κατάσταση. Πράγματι υπήρξαν τέσσερεις τέτοιες περιπτώσεις μέχρι το 2ο παγκόσμιο πόλεμο. Όμως το τεράστιο σημερινό μας χρέος, για το οποίο σήμερα υποφέρουμε, είναι δημιούργημα των τελευταίων 40 ετών.
Μικρό στην αρχή, επιταχυνόμενο μετά, και τεράστιο στο τέλος.

Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά - Blogger Dimitris Nikogloy

ΑΓΙΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ !!! ΠΑΝΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ !!! Η ΜΟΝΗ ΣΩΤΗΡΙΑ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ !!!

Άγιοι Αρχιερείς, της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ελλάδος!
Ως Έλλην πολίτης και ως Ορθόδοξος Χριστιανός και με τον προσήκοντα σεβασμό προς τα θεοτίμητα πρόσωπά σας, αισθάνομαι την ανάγκη, να σας είπω τα κάτωθι:
Κατά τη μακρόχρονη σκλαβιά των 400 ετών, υπό το ζυγό της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, οι Έλληνες κατάφεραν να διατηρήσουν αναλλοίωτη, τόσο την Εθνική τους, όσο και την θρησκευτική τους, ταυτότητα!!!