Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Μέρκελ: Η Ευρώπη μπορεί να είναι ισχυρή όταν ευημερούν Γερμανία και Γαλλία


Την πεποίθηση ότι η Ευρώπη μπορεί να είναι ισχυρή όταν και η Γερμανία και η Γαλλία ευημερούν, εξέφρασε η Άνγκελα Μέρκελ σε συνέντευξή Τύπου που παραχώρησε στο Βερολίνο με τον Γάλλο πρωθυπουργό Μπερνάρ Καζνέβ.
Όπως είπε η Γερμανίδα καγκελάριος, και οι δύο χώρες θέλουν να είναι η ατμομηχανή που οδηγεί προς τα εμπρός την Ευρωπαϊκή Ένωση.
«Θα ανταλλάξουμε ιδέες για την οικονομική πολιτική, καθώς η Γερμανία και η Γαλλία συνδέονται μεταξύ τους μέσω των στενών εμπορικών σχέσεών τους. Και η Ευρώπη μπορεί να είναι ισχυρή όταν και οι δύο χώρες ευημερούν οικονομικά», ανέφερε η Μέρκελ.

Στην ατζέντα των συζητήσεων με τον Καζνέβ θα είναι και το θέμα των διατλαντικών σχέσεων,
διευκρίνισε η Γερμανίδα καγκελάριος.
http://www.ethnos.gr/diethni/arthro/merkel_h_europi_mporei_na_einai_isxyri_otan_euimeroun_germania_kai_gallia-64959479/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

το τεράστιο σημερινό μας χρέος

Πολλοί νομίζουν ότι το χρέος του σύγχρονου ελληνικού κράτους είναι μια παλιά ιστορία που μεταφέρονταν απο δεκαετία σε δεκαετία. Μια πολύ παλιά ιστορία δύο αιώνων όπου το ελληνικό κράτος δανείζονταν συνεχώς, έπεφτε έξω συνεχώς και αυτό μας επηρέασε φθάνοντάς μας στη σημερινή μας κατάσταση. Πράγματι υπήρξαν τέσσερεις τέτοιες περιπτώσεις μέχρι το 2ο παγκόσμιο πόλεμο. Όμως το τεράστιο σημερινό μας χρέος, για το οποίο σήμερα υποφέρουμε, είναι δημιούργημα των τελευταίων 40 ετών.
Μικρό στην αρχή, επιταχυνόμενο μετά, και τεράστιο στο τέλος.

Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά - Blogger Dimitris Nikogloy

ΑΓΙΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ !!! ΠΑΝΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ !!! Η ΜΟΝΗ ΣΩΤΗΡΙΑ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ !!!

Άγιοι Αρχιερείς, της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ελλάδος!
Ως Έλλην πολίτης και ως Ορθόδοξος Χριστιανός και με τον προσήκοντα σεβασμό προς τα θεοτίμητα πρόσωπά σας, αισθάνομαι την ανάγκη, να σας είπω τα κάτωθι:
Κατά τη μακρόχρονη σκλαβιά των 400 ετών, υπό το ζυγό της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, οι Έλληνες κατάφεραν να διατηρήσουν αναλλοίωτη, τόσο την Εθνική τους, όσο και την θρησκευτική τους, ταυτότητα!!!