Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Mπορεί να σκοτώσει το Avaaz — κοντεύουμε!

Αγαπημένοι φίλοι και φίλες, 

Ανησυχώ πραγματικά. Ο Τραμπ έχει τον τρόπο να σκοτώσει το Avaaz. 

Το Avaaz είναι παγκόσμιο. Αλλά (όπως και το μεγαλύτερο μέρος του Διαδικτύου) οι server, τα δεδομένα, η λίστα με τα email και η ιστοσελίδα μας βρίσκονται στις ΗΠΑ. Ο «πρόεδρος Τραμπ» μπορεί να μας κλείσει στο άψε σβήσε.  Γιατί να κάνει κάτι τέτοιο; Έχουμε αγωνιστεί σκληρά εναντίον του. Μέχρι και καταγγελία κάναμε κατά του συμβούλου του για παρανομία στις εκλογές. Κι αν έχουμε μάθει κάτι για τον Τραμπ, είναι ότι είναι εκδικητικός. 


Πρέπει, λοιπόν, να αλλάξουμε χώρα. Και γρήγορα. 

Αλλά δεν είναι εύκολο. Η μετακίνηση όλης της τεχνολογίας μας θα είναι ακριβή. Όμως, αν έστω και το 0,1% από εμάς στηρίξουμε τώρα με όσα θα δίναμε για ένα ποτό ή ένα γεύμα, μπορούμε να θωρακίσουμε το Avaaz, πριν αναλάβει καθήκοντα ο Τραμπ. Βοήθησε να Τραμπ-οχυρώσουμε το κίνημά μας: Όταν η κυβέρνηση των ΗΠΑ αποφάσισε να καταστρέψει το WikiLeaks, απλά ζήτησε από εταιρείες όπως η Visa, η MasterCard και το PayPal να μπλοκάρουν τις διαδικτυακές δωρεές του. Και κατάφερε να το κλείσει για πάνω από ένα χρόνο. Ο Τραμπ θα μπορούσε να πάει ένα βήμα παραπέρα και να επιτεθεί στις εταιρείες που στεγάζουν τους server μας και τη λίστα με τα email των μελών. Και δε θα ορθοποδούσαμε ποτέ ξανά. 

Το Avaaz κινδυνεύει περισσότερο επειδή είμαστε παγκόσμιο κίνημα. Οι ακροδεξιοί εθνικιστές όλου του κόσμου επιτίθενται στο Avaaz και τις «ξένες» οργανώσεις που στέκονται εμπόδιο στο μίσος και το σκοταδισμό τους. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να περιμένουμε αδρανείς αυτή την επίθεση. Ας Τραμπ-οχυρώσουμε το Avaaz: 


Η ομορφιά και το κύρος του Avaaz βασίζονται στο ότι όλη του η δύναμη πηγάζει από τους πολίτες. Γι' αυτό δεν μπορεί να μας τρομάξει κανείς: Επειδή ούτε εσύ θα φοβόσουν... Αλλά αυτό μας το θάρρος έχει δημιουργήσει πολλούς εχθρούς και πρέπει να κινηθούμε έξυπνα για να προλάβουμε το επόμενό τους βήμα. 

Με ελπίδα, 
Ricken, Danny, Mia, Σπύρος και όλη η ομάδα του Avaaz 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

το τεράστιο σημερινό μας χρέος

Πολλοί νομίζουν ότι το χρέος του σύγχρονου ελληνικού κράτους είναι μια παλιά ιστορία που μεταφέρονταν απο δεκαετία σε δεκαετία. Μια πολύ παλιά ιστορία δύο αιώνων όπου το ελληνικό κράτος δανείζονταν συνεχώς, έπεφτε έξω συνεχώς και αυτό μας επηρέασε φθάνοντάς μας στη σημερινή μας κατάσταση. Πράγματι υπήρξαν τέσσερεις τέτοιες περιπτώσεις μέχρι το 2ο παγκόσμιο πόλεμο. Όμως το τεράστιο σημερινό μας χρέος, για το οποίο σήμερα υποφέρουμε, είναι δημιούργημα των τελευταίων 40 ετών.
Μικρό στην αρχή, επιταχυνόμενο μετά, και τεράστιο στο τέλος.

Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά - Blogger Dimitris Nikogloy

ΑΓΙΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ !!! ΠΑΝΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ !!! Η ΜΟΝΗ ΣΩΤΗΡΙΑ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ !!!

Άγιοι Αρχιερείς, της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ελλάδος!
Ως Έλλην πολίτης και ως Ορθόδοξος Χριστιανός και με τον προσήκοντα σεβασμό προς τα θεοτίμητα πρόσωπά σας, αισθάνομαι την ανάγκη, να σας είπω τα κάτωθι:
Κατά τη μακρόχρονη σκλαβιά των 400 ετών, υπό το ζυγό της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, οι Έλληνες κατάφεραν να διατηρήσουν αναλλοίωτη, τόσο την Εθνική τους, όσο και την θρησκευτική τους, ταυτότητα!!!