Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Προς την έξοδο από το Χ.Α. η Kleemann Hellas

Προς την έξοδο από το Χρηματιστήριο Αθηνών οδεύει η Kleemann Hellas ABEE, μετά την υποχρεωτική δημόσια πρόταση της κυπριακής MCA Orbital Global για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της. 
 Όπως ανακοίνωσε η ίδια - παρουσιάζοντας τα αποτελέσματα της δημόσιας πρότασης - η MCA Orbital κατέχει πλέον, το 91,45% των μετοχών της Kleemann και αναμένεται να προχωρήσει σε «δικαίωμα εξαγοράς» προκειμένου να εξαγοράσει το σύνολο των εναπομεινάντων μετοχών.   Κατόπιν της ολοκλήρωσης της όλης διαδικασίας,
θα συγκληθεί έκτακτη γενική συνέλευση, με θέμα τη διαγραφή της εταιρείας από το Χ.Α.
http://www.naftemporiki.gr/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

το τεράστιο σημερινό μας χρέος

Πολλοί νομίζουν ότι το χρέος του σύγχρονου ελληνικού κράτους είναι μια παλιά ιστορία που μεταφέρονταν απο δεκαετία σε δεκαετία. Μια πολύ παλιά ιστορία δύο αιώνων όπου το ελληνικό κράτος δανείζονταν συνεχώς, έπεφτε έξω συνεχώς και αυτό μας επηρέασε φθάνοντάς μας στη σημερινή μας κατάσταση. Πράγματι υπήρξαν τέσσερεις τέτοιες περιπτώσεις μέχρι το 2ο παγκόσμιο πόλεμο. Όμως το τεράστιο σημερινό μας χρέος, για το οποίο σήμερα υποφέρουμε, είναι δημιούργημα των τελευταίων 40 ετών.
Μικρό στην αρχή, επιταχυνόμενο μετά, και τεράστιο στο τέλος.

Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά - Blogger Dimitris Nikogloy

ΑΓΙΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ !!! ΠΑΝΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ !!! Η ΜΟΝΗ ΣΩΤΗΡΙΑ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ !!!

Άγιοι Αρχιερείς, της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ελλάδος!
Ως Έλλην πολίτης και ως Ορθόδοξος Χριστιανός και με τον προσήκοντα σεβασμό προς τα θεοτίμητα πρόσωπά σας, αισθάνομαι την ανάγκη, να σας είπω τα κάτωθι:
Κατά τη μακρόχρονη σκλαβιά των 400 ετών, υπό το ζυγό της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, οι Έλληνες κατάφεραν να διατηρήσουν αναλλοίωτη, τόσο την Εθνική τους, όσο και την θρησκευτική τους, ταυτότητα!!!