Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πρωτιά για Ντόρα Μπακογιάννη, Όλγα Κεφαλογιάννη και Βασίλη Κικίλια

Δεν χάνουν ίχνος της δημοτικότητάς τους  και παρ’ ότι βρίσκονται συχνά στην πρώτη γραμμή της πολιτικής αρένας, όπου είναι φυσικό να υφίσταται ένα δημόσιο και δη πολιτικό πρόσωπο φθορές, ωστόσο παραμένουν… δημοφιλείς. Την πρωτιά που κανείς ακόμη δεν κατάφερε να της πάρει, αυτή του πιο δημοφιλούς πολιτικούς προσώπου ανάμεσα στους πολιτικούς της ΝΔ, κατέχει η Ντόρα Μπακογιάννη. Η βουλευτίνα της ΝΔ εξακολουθεί να παραμένει το πιο δημοφιλές στέλεχος στη Νέα Δημοκρατία, ενώ δεύτερη στη σειρά οι ψηφοφόροι της ΝΔ κατατάσσουν την Όλγα Κεφαλογιάννη και τρίτος έρχεται ο Βασίλης Κικίλιας. Σε μια εποχή που δύσκολα οι πολιτικοί μπορούν να καλλιεργήσουν ένα προφίλ που να ξεχωρίζει και σε δυναμικότητα και σε δημοφιλία.


http://www.parapolitika.gr/article/protia-gia-ntora-mpakogianni-olga-kefalogianni-ke-vasili-kikilia

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

το τεράστιο σημερινό μας χρέος

Πολλοί νομίζουν ότι το χρέος του σύγχρονου ελληνικού κράτους είναι μια παλιά ιστορία που μεταφέρονταν απο δεκαετία σε δεκαετία. Μια πολύ παλιά ιστορία δύο αιώνων όπου το ελληνικό κράτος δανείζονταν συνεχώς, έπεφτε έξω συνεχώς και αυτό μας επηρέασε φθάνοντάς μας στη σημερινή μας κατάσταση. Πράγματι υπήρξαν τέσσερεις τέτοιες περιπτώσεις μέχρι το 2ο παγκόσμιο πόλεμο. Όμως το τεράστιο σημερινό μας χρέος, για το οποίο σήμερα υποφέρουμε, είναι δημιούργημα των τελευταίων 40 ετών.
Μικρό στην αρχή, επιταχυνόμενο μετά, και τεράστιο στο τέλος.

Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά - Blogger Dimitris Nikogloy

ΑΓΙΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ !!! ΠΑΝΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ !!! Η ΜΟΝΗ ΣΩΤΗΡΙΑ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ !!!

Άγιοι Αρχιερείς, της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ελλάδος!
Ως Έλλην πολίτης και ως Ορθόδοξος Χριστιανός και με τον προσήκοντα σεβασμό προς τα θεοτίμητα πρόσωπά σας, αισθάνομαι την ανάγκη, να σας είπω τα κάτωθι:
Κατά τη μακρόχρονη σκλαβιά των 400 ετών, υπό το ζυγό της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, οι Έλληνες κατάφεραν να διατηρήσουν αναλλοίωτη, τόσο την Εθνική τους, όσο και την θρησκευτική τους, ταυτότητα!!!