Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Τι συζήτησαν Τσίπρας - Erdogan

Με τον πρόεδρο της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν συνομίλησε ο Αλέξης Τσίπρας σύμφωνα με πληροφορίες. 
Η συνομιλία των δύο αξιωματούχων πραγματοποιήθηκε εν όψει της Διάσκεψης της Γενεύης και ενώ κορυφώνονται οι διαβουλεύσεις για το Κυπριακό.Σύμφωνα με πληροφορίες από κυβερνητικές πηγές, οι κκ Τσίπρας- Ερντογάν συνομολόγησαν πως παρακολουθούν τις συνομιλίες και συμφωνήσαν πως αν υπάρξει προοπτική συμφωνίας θα μεταβούν στη Γενεύη.Εάν δε μεταβούν στη Γενεύη αμφότεροι, θα εκπροσωπηθούν Ελλάδα και Τουρκία σε επίπεδο Υπουργών Εξωτερικών.  Κατόπιν τούτων προκύπτει:

1) Δεν έχει αποκλειστεί a priori το ενδεχόμενο συμμετοχής του Ερντογάν στη Διάσκεψη της Γενεύης.
2) Στο φινις των διαβουλεύσεων αναπτύσσεται ιδιαίτερη δυναμική γύρω από το Κυπριακό, όπερ σημαίνει ότι κανένα ενδεχόμενο δεν αποκλείεται.
Νωρίτερα κι ενώ ήταν σε εξέλιξη οι συναντήσεις του πρωθυπουργού με τους πολιτικούς αρχηγούς, κυβερνητικές πηγές, συνέδεαν και πάλι τη συμμετοχή του Α. Τσίπρα στη Γενεύη με τον βαθμό τουρκικής εκπροσώπησης στη Διάσκεψη ενώ δήλωναν πως ο πρωθυπουργός θα συμμετάσχει εάν διαφανεί προοπτική για εξεύρεση συμφωνίας.
http://www.capital.gr/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

το τεράστιο σημερινό μας χρέος

Πολλοί νομίζουν ότι το χρέος του σύγχρονου ελληνικού κράτους είναι μια παλιά ιστορία που μεταφέρονταν απο δεκαετία σε δεκαετία. Μια πολύ παλιά ιστορία δύο αιώνων όπου το ελληνικό κράτος δανείζονταν συνεχώς, έπεφτε έξω συνεχώς και αυτό μας επηρέασε φθάνοντάς μας στη σημερινή μας κατάσταση. Πράγματι υπήρξαν τέσσερεις τέτοιες περιπτώσεις μέχρι το 2ο παγκόσμιο πόλεμο. Όμως το τεράστιο σημερινό μας χρέος, για το οποίο σήμερα υποφέρουμε, είναι δημιούργημα των τελευταίων 40 ετών.
Μικρό στην αρχή, επιταχυνόμενο μετά, και τεράστιο στο τέλος.

Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά - Blogger Dimitris Nikogloy

ΑΓΙΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ !!! ΠΑΝΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ !!! Η ΜΟΝΗ ΣΩΤΗΡΙΑ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ !!!

Άγιοι Αρχιερείς, της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ελλάδος!
Ως Έλλην πολίτης και ως Ορθόδοξος Χριστιανός και με τον προσήκοντα σεβασμό προς τα θεοτίμητα πρόσωπά σας, αισθάνομαι την ανάγκη, να σας είπω τα κάτωθι:
Κατά τη μακρόχρονη σκλαβιά των 400 ετών, υπό το ζυγό της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, οι Έλληνες κατάφεραν να διατηρήσουν αναλλοίωτη, τόσο την Εθνική τους, όσο και την θρησκευτική τους, ταυτότητα!!!