Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Λεβέντης: Υπάρχει αντάρτικο στον ΣΥΡΙΖΑ – Αν συνεχίσει έτσι θα πάει ξανά στο 3%

«Αν συνεχίσει ο ΣΥΡΙΖΑ να κυβερνά και πάει σε εκλογές το 2019,θα γίνει ένα ερημικό κόμμα του 3%» επισήμανε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.
Μιλώντας σε εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού «Εpsilon», ο Βασίλης Λεβέντης έκανε λόγο για «αντάρτικο στον ΣΥΡΙΖΑ». «Υπάρχει αντάρτικο στο ΣΥΡΙΖΑ από βουλευτές που λένε ότι η καλύτερη λύση για τη χώρα είναι μια οικουμενική κυβέρνηση. Δεν βλέπω να κλείνει η β’ αξιολόγηση σύντομα», τόνισε. Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων επισήμανε ότι εκλογές θα γίνουν την άνοιξη και πως στη νέα Βουλή δεν θα είναι δύο από τα κόμματα που είναι τώρα
«εκτός κι αν οι εκλογές γίνουν νωρίτερα με πρόσχημα το Κυπριακό ή την αξιολόγηση».
Όσον αφορά στην παραμονή της χώρας στο ευρώ, ο κ. Λεβέντης τόνισε «ότι όποιος θέλει να βγει η Ελλάδα από το ευρώ, είναι τρελός. Ό,τι κάνουμε το κάνουμε για να μείνουμε στο ευρώ. Η Ελλάδα είναι δεμένη στην Ευρώπη». 
http://www.topontiki.gr/article/201695/leventis-yparhei-antartiko-ston-syriza-synehisei-etsi-tha-paei-xana-sto-3

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

το τεράστιο σημερινό μας χρέος

Πολλοί νομίζουν ότι το χρέος του σύγχρονου ελληνικού κράτους είναι μια παλιά ιστορία που μεταφέρονταν απο δεκαετία σε δεκαετία. Μια πολύ παλιά ιστορία δύο αιώνων όπου το ελληνικό κράτος δανείζονταν συνεχώς, έπεφτε έξω συνεχώς και αυτό μας επηρέασε φθάνοντάς μας στη σημερινή μας κατάσταση. Πράγματι υπήρξαν τέσσερεις τέτοιες περιπτώσεις μέχρι το 2ο παγκόσμιο πόλεμο. Όμως το τεράστιο σημερινό μας χρέος, για το οποίο σήμερα υποφέρουμε, είναι δημιούργημα των τελευταίων 40 ετών.
Μικρό στην αρχή, επιταχυνόμενο μετά, και τεράστιο στο τέλος.

Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά - Blogger Dimitris Nikogloy

ΑΓΙΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ !!! ΠΑΝΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ !!! Η ΜΟΝΗ ΣΩΤΗΡΙΑ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ !!!

Άγιοι Αρχιερείς, της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ελλάδος!
Ως Έλλην πολίτης και ως Ορθόδοξος Χριστιανός και με τον προσήκοντα σεβασμό προς τα θεοτίμητα πρόσωπά σας, αισθάνομαι την ανάγκη, να σας είπω τα κάτωθι:
Κατά τη μακρόχρονη σκλαβιά των 400 ετών, υπό το ζυγό της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, οι Έλληνες κατάφεραν να διατηρήσουν αναλλοίωτη, τόσο την Εθνική τους, όσο και την θρησκευτική τους, ταυτότητα!!!