Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

Επιστολή ΔΗΜΑΡ στον ΣΥΡΙΖΑ για κοινή κυβερνητική πρόταση


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Picture 0 for Επιστολή ΔΗΜΑΡ στον ΣΥΡΙΖΑ για κοινή κυβερνητική πρόταση

Επιστολή με την οποία θα καλεί τον ΣΥΡΙΖΑ στη διατύπωση κυβερνητικής πρότασης με συγκεκριμένα προγραμματικά στοιχεία θα αποστείλει η ΔΗΜΑΡ, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος του κόμματος, Φώτης Κουβέλης.
Η επιστολή, που θα σταλεί στην αξιωματική αντιπολίτευση έως το μεσημέρι της Τρίτης ζητεί την έναρξη συζήτησης με τον ΣΥΡΙΖΑ, «με το σκπετικό ότι αυτοαποκλείεται από τις διεργασίες για την κεντροαριστερά».
Εξάλλου, η ΔΗΜΑΡ θα αποστείλει και δεύτερη επιστολή, με αποδέκτες το ΠΑΣΟΚ, το Ποτάμι, τους Οικολόγους και τους ανεξάρτητους βουλευτές. Αντικείμενό της θα είναι η άμεση έναρξη διαλόγου για την συγκρότηση κεντροαριστερού πόλου, και θα συνοδεύεται από έντεκα σημεία για προγραμματική συμφωνία.

Ο κ. Κουβέλης κατέστησε σαφές ότι δεν αναζητεί με την πρωτοβουλία αυτή προσχώρηση του ενός κόμματος στο άλλο, ενώ σε ερώτηση για το εάν θα αναλάβει πρωτοβουλία να συναντηθεί με τους επικεφαλής των άλλων κομμάτων, είπε ότι προτεραιότητα αυτήν τη στιγμή έχει να σταλούν οι επιστολές, και όλα τ' άλλα έχουν σχέση με την πορεία του διαλόγου.
http://www.voria.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΣΟΚ: Τα διλήμματα των υποψηφίων μία ανάσα πριν την κάλπη της Κυριακής – Το πρόγραμμα και οι στοχεύσεις

Στην τελική ευθεία για την κάλπη της 6ης Οκτωβρίου βρίσκονται οι υποψήφιοι πρόεδροι του ΠΑΣΟΚ , οι οποίοι λίγες ώρες πριν το άνοιγμα της κά...