Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

«Ενισχυμένη η ΕΕ από την ελληνική Προεδρία»


Picture 0 for «Ενισχυμένη η ΕΕ από την ελληνική Προεδρία»
Την εκτίμησή του ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση βγαίνει ενισχυμένη από την ελληνική Προεδρία εξέφρασε ο υφυπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας, αρμόδιος για Ευρωπαϊκές Υποθέσεις, Μίχαελ Ροτ, κάνοντας λόγο για «τεράστια πρόοδο» στο ζήτημα της τραπεζικής ένωσης.
Ο κ.Ροτ, μιλώντας στο ΑΠΕ - ΜΠΕ, επεσήμανε ότι «η Ελλάδα ανέλαβε το ευρωπαϊκό τιμόνι σε ταραχώδεις και δύσκολους καιρούς. H ελληνική κυβέρνηση αποδείχθηκε επιτυχής διαμεσολαβητής. Η Ευρωπαϊκή Ένωση βγαίνει ενισχυμένη από αυτή την Προεδρία. Η ευρωπαϊκή τραπεζική ένωση π.χ. σημείωσε τεράστια πρόοδο».
«Η νέα στελεχιακή και προγραμματική σύνθεση της Ευρωπαϊκής Ένωσης μετά τις ευρωπαϊκές εκλογές ξεκίνησε με προσήλωση από την ελληνική Προεδρία. Ζήσαμε στην Ελλάδα την
καταπληκτική και τέλεια φιλοξενία από φίλους. Συγχαρητήρια γι' αυτό το εξάμηνο! Και "ευχαριστώ" για την προσφορά, αγαπητές Ελληνίδες και αγαπητοί Έλληνες», υπογράμμισε.
http://www.voria.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ακρίβεια: Εντός της ημέρας η επιστολή Μητσοτάκη στην Κομισιόν για τις διαφορετικές τιμές τιμολόγησης των πολυεθνικών

Επιστολή στην Κομισιόν με την οποία ζητά ευρωπαϊκή παρέμβαση, για τις διαφορετικές πολιτικές τιμολόγησης των πολυεθνικών, θα στείλει ο Κυριά...