Πέμπτη, 24 Απριλίου 2014

Αλ. Τσίπρας: «Οι μάσκες έπεσαν, πρέπει να σταματήσουμε την καταστροφή»

Αλ. Τσίπρας: «Οι μάσκες έπεσαν, πρέπει να σταματήσουμε την καταστροφή», είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ από το Λασίθι όπου βρέθηκε κατά την περιοδεία του στην Κρήτη

Ακόμη μια επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλ. Τσίπρας, κατά τη διάρκεια ομιλία του το απόγευμα της Τετάρτης από το Λασίθι όπου βρέθηκε συνεχίζοντας την περιοδεία του στην Κρήτη. Ο κ. Τσίπρας είπε πως «οι μάσκες έπεσαν. Θα πρέπει να σταματήσουμε την καταστροφή» και πρόσθεσε ότι ΣΥΡΙΖΑ έχει όραμα και αναπτυξιακό πρόγραμμα για την Κρήτη, ώστε να τη μετατρέψει σε πυλώνα παραγωγικής ανασυγκρότησης του τόπου.
Ο κ. Τσίπρας, συνοδευόταν από τον υποψήφιο περιφερειάρχη Κρήτης Μιχάλη Κριτσωτάκη, τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους Λασιθίου, καθώς και τον βουλευτή Λασιθίου του ΣΥΡΙΖΑ Κωνσταντίνο Δερμιτζάκη.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε την περιοδεία του από τη Νεάπολη, όπου εγκαινίασε τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ. Στη συνέχεια επισκέφθηκε τον Άγιο Νικόλαο. Εκεί εγκαινίασε το εκλογικό κέντρο της «Ριζοσπαστικής Συνεργασίας Κρήτης», ενώ συναντήθηκε με τον δήμαρχο Αγίου Νικολάου Δημήτρη Κουνενάκη, με τον οποίο συζήτησαν θέματα της πόλης, καθώς και με φορείς και κατοίκους της περιοχής.
Τόσο στη Νεάπολη, όσο και στον Άγιο Νικόλαο, υποδέχθηκαν τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης με μαντινάδες και αντικυβερνητικά συνθήματα, με βασικό «Σε ένα μήνα Σαμαράς και ΠΑΣΟΚ θα φύγουν, ήρθε η ώρα της Αριστεράς», και τον κ. Τσίπρα να τονίζει ότι «πρέπει να σταματήσουμε την καταστροφή».
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πήγε, επίσης, στη Σητεία, όπου επισκέφθηκε το Νοσοκομείο Σητείας και ενημερώθηκε από τη διοίκηση, τους εργαζόμενους του νοσηλευτικού ιδρύματος αλλά και από εκπροσώπους φορέων της περιοχής για τα ιδιαίτερα σημαντικά προβλήματα που αφορούν τη λειτουργία του νοσοκομείου αλλά και γενικότερα του τόπου. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε ότι «είναι αδικαιολόγητο κι εγκληματικό να μην υπάρχει καρδιολόγος στο νοσοκομείο της Σητείας» ενώ μιλώντας για την περιοχή, την χαρακτήρισε ως «πύλη του παράδεισου».
http://www.eklogika.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ποιοι δικαιούνται κουπόνια για δωρεάν διακοπές

Την παροχή φορολογικών κινήτρων στις ιδιωτικές επιχειρήσεις προκειμένου να παρέχουν στους εργαζομένους τους εταιρικά κουπόνια για να πάνε...