Παρασκευή, 25 Απριλίου 2014

Ο Άρης, τους ενώνει!

Ο Άρης, τους ενώνει!

Να που Άρης δεν σημαίνει πάντα πόλεμος. Ενίοτε συμβαίνει και το ακριβώς αντίθετο. Ο λόγος για τον Άρη Σπηλιωτόπουλο και το ψηφοδέλτιό του «Αθήνα, μπορείς». Στο περιθώριο της παρουσίασής τους, οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του Άρη είχαν την ευκαιρία να στήσουν «πηγαδάκια» και να τα πουν πιο χαλαρά.
Ένα από αυτά τα πηγαδάκια είχε ξεχωριστό ενδιαφέρον καθώς οι συμμετέχοντες με τον ένα ή τον άλλο τρόπο έχουν υπάρξει κατά το παρελθόν «απέναντι». Να όμως που ο Σπηλιωτόπουλος έγινε η «γέφυρα» που τους ενώνει. Τα αθλητικά, φυλετικά ή πολιτικά μίση και πάθη μπορούν να παραμερίζονται κι απόδειξη αυτού είναι η φωτογραφία που δημοσιεύουμε.
Ο Θανάσης Πλεύρης, ο οικονομολόγος Ζακ Λεβής που εκπροσωπεί την εβραϊκή κοινότητα, ο Κριστόφ Βαζέχα του Παναθηναικού και ο Ντανιέλ Μπατίστα που πάνω απ’ όλα σηματοδοτεί ΑΕΚ. Είναι η επιβεβαίωση της αρχής
«ποτέ μη λες ποτέ».
Αν μη τι άλλο, ο Σπηλιωτόπουλος κατάφερε με αυτόν τον τρόπο να δείξει πως η Αθήνα μπορεί να συνθέτει και όχι να χωρίζει. Κι αυτό είναι μήνυμα με υψηλό συμβολισμό.
http://www.rizopoulospost.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο μύθος ότι ζούμε στον καλύτερο δυνατό (καπιταλιστικό) κόσμο

Από την παγκόσμια φτώχεια μέχρι την ανισότητα μεταξύ των κρατών, όλοι οι δείκτες δείχνουν πως ζούμε στην καλύτερη περίοδο στην ιστορία. ...