Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Επιχείρηση «εκκαθάρισης» λογαριασμών στα social media από την Άγκυρα

Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος της τουρκικής κυβέρνησης Νουμάν Κουρτουλμούς, εκατοντάδες λογαριασμοί στα social media βρίσκονται στο μικροσκόπιο των αρχών, καθώς «υποστηρίζουν την τρομοκρατία» και «τρέφουν τον διχασμό στην κοινωνία».  
Ο Κουρτουλμούς αποκάλυψε ότι 347 λογαριασμοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που «σπέρνουν την έχθρα στον λαό» βρίσκονται υπό έρευνα, ενώ έχει κινηθεί η προβλεπόμενη νομική διαδικασία εναντίον 92 ατόμων. Υποστήριξε, δε, ότι οι αρχές βρίσκονται σε συνεννόηση με το Facebook και το Twitter ώστε οι ύποπτοι λογαριασμοί να κλείσουν. «Δεν πρόκειται να
καθόμαστε απλά να κοιτάμε, την ώρα που τρεις στους πέντε λογαριασμούς σπέρνουν τη διχόνοια», πρόσθεσε.
Εκατοντάδες άτομα έχουν διωχθεί νομικά από την Άγκυρα, κατηγορούμενοι ότι βοηθούν στην εξάπλωση τρομοκρατικής προπαγάνδας μέσω των social media. Ένας απ' αυτούς είναι και ο δημοσιογράφος Αχμετ Σικ, που συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα.
http://www.ethnos.gr/diethni/arthro/epixeirisi_ekkatharisis_logariasmon_sta_social_media_apo_tin_agkyra-64813177/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

το τεράστιο σημερινό μας χρέος

Πολλοί νομίζουν ότι το χρέος του σύγχρονου ελληνικού κράτους είναι μια παλιά ιστορία που μεταφέρονταν απο δεκαετία σε δεκαετία. Μια πολύ παλιά ιστορία δύο αιώνων όπου το ελληνικό κράτος δανείζονταν συνεχώς, έπεφτε έξω συνεχώς και αυτό μας επηρέασε φθάνοντάς μας στη σημερινή μας κατάσταση. Πράγματι υπήρξαν τέσσερεις τέτοιες περιπτώσεις μέχρι το 2ο παγκόσμιο πόλεμο. Όμως το τεράστιο σημερινό μας χρέος, για το οποίο σήμερα υποφέρουμε, είναι δημιούργημα των τελευταίων 40 ετών.
Μικρό στην αρχή, επιταχυνόμενο μετά, και τεράστιο στο τέλος.

Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά - Blogger Dimitris Nikogloy

ΑΓΙΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ !!! ΠΑΝΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ !!! Η ΜΟΝΗ ΣΩΤΗΡΙΑ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ !!!

Άγιοι Αρχιερείς, της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ελλάδος!
Ως Έλλην πολίτης και ως Ορθόδοξος Χριστιανός και με τον προσήκοντα σεβασμό προς τα θεοτίμητα πρόσωπά σας, αισθάνομαι την ανάγκη, να σας είπω τα κάτωθι:
Κατά τη μακρόχρονη σκλαβιά των 400 ετών, υπό το ζυγό της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, οι Έλληνες κατάφεραν να διατηρήσουν αναλλοίωτη, τόσο την Εθνική τους, όσο και την θρησκευτική τους, ταυτότητα!!!