Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Επείγον – Τα πυρηνικά του Τραμπ! DA

Αγαπημένοι φίλοι και φίλες,

Το πιο τρομακτικό χαρακτηριστικό του Τραμπ είναι πως είναι απρόβλεπτος. Και αν αποφασίσει να χρησιμοποιήσει τα πυρηνικά όπλα των ΗΠΑ, κανείς δεν τον σταματά. 

Αν ο πρόεδρος δώσει το «ΟΚ!», μέσα σε 4' έχει γίνει εκτόξευση. Αυτός ο παρανοϊκός κανόνας ισχύει από τον Ψυχρό Πόλεμο. Γι' αυτό και ο Ομπάμα, όταν εκλέχθηκε, είπε ότι είναι επικίνδυνος και ότι θα τον άλλαζε. 

Όμως, αν δεν αλλάξει τον κανόνα μέσα στις επόμενες 48 ώρες, παραδίδει την ασφάλειά μας στο έλεος του ανισόρροπου Τραμπ.
 Του απομένουν 2 μέρες στην εξουσία και έχει πολλά στο κεφάλι του. Χωρίς παγκόσμια πίεση, δε θα αφιερώσει χρόνο σε αυτό το θέμα. Πολλοί αξιόλογοι πολιτικοί και ειδικοί σε θέματα άμυνας στηρίζουν ήδη την έκκληση. Αν τώρα συγκεντρώσουμε εκατομμύρια
υπογραφές και τις παραδώσουμε στην Ουάσινγκτον δημιουργώντας ντόρο, μπορούμε να κάνουμε το ζήτημα πρώτη είδηση στα ΜΜΕ των ΗΠΑ, την τελευταία βδομάδα προεδρίας του Ομπάμα.

Πρέπει όμως να κινηθούμε ΓΡΗΓΟΡΑ. Πρόσθεσε το όνομά σου και διάδωσε την επείγουσα εκστρατεία στα κοινωνικά δίκτυα:

Υπόγραψε εδώ ενάντια στα πυρηνικά του Τραμπ!

Σε περίπτωση κατάστασης συναγερμού, ο πρόεδρος των ΗΠΑ μπορεί να εκτοξεύσει μέσα σε λίγα λεπτά πυρηνικά όπλα 20 φορές ισχυρότερα από αυτά της Χιροσίμα. Αρκεί ένας ψεύτικος συναγερμός ή ένα ανθρώπινο λάθος και τίποτα δε θα μπορεί να σταματήσει τον πρόεδρο αν αποφασίσει να χρησιμοποιήσει πυρηνικά.

Θα ήταν τρελό να το κάνει κάποιος, αλλά με τον Τραμπ στην εξουσία έχουμε κάθε λόγο να ανησυχούμε.
 Έχει δείξει τρομερή ανευθυνότητα και απερισκεψία ως προς το ζήτημα των πυρηνικών όπλων. Πρόσφατα ρώτησε ένα σύμβουλο «γιατί οι ΗΠΑ να μην μπορούν να χρησιμοποιήσουν πυρηνικά όπλα;», ενώ δήλωσε ότι θα ξεκινήσει κούρσα πυρηνικού εξοπλισμού! 

Αν ο Ομπάμα υπογράψει τώρα, ο Τραμπ δε θα μπορεί εύκολα να ανατρέψει αυτή την απόφαση. Είναι περισσότερο από προφανές ότι πρέπει να δοθεί τέλος σε έναν τόσο επικίνδυνο και καταστροφικό κανονισμό. Πρόσθεσε το όνομά σου και διάδωσε την εκστρατεία για να δημιουργήσουμε τη μεγαλύτερη παγκόσμια έκκληση. Ο Ομπάμα έχει μόνο 48 ώρες για να λάβει μέτρα:

Υπόγραψε εδώ ενάντια στα πυρηνικά του Τραμπ!
Το κίνημά μας έχει πρωτοστατήσει στον αγώνα για έναν ασφαλή και ειρηνικό κόσμο. Τώρα το δάχτυλο του Τραμπ βρίσκεται στο κουμπί των πυρηνικών όπλων, απειλώντας όλα αυτά για τα οποία έχουμε μοχθήσει. Ας κάνουμε ό,τι μπορούμε για να αποτρέψουμε την πυρηνική καταστροφή.

Με ελπίδα και αποφασιστικότητα,
Danny, Mais, Mia, Allison, Joseph και όλη η ομάδα του Avaaz   

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

το τεράστιο σημερινό μας χρέος

Πολλοί νομίζουν ότι το χρέος του σύγχρονου ελληνικού κράτους είναι μια παλιά ιστορία που μεταφέρονταν απο δεκαετία σε δεκαετία. Μια πολύ παλιά ιστορία δύο αιώνων όπου το ελληνικό κράτος δανείζονταν συνεχώς, έπεφτε έξω συνεχώς και αυτό μας επηρέασε φθάνοντάς μας στη σημερινή μας κατάσταση. Πράγματι υπήρξαν τέσσερεις τέτοιες περιπτώσεις μέχρι το 2ο παγκόσμιο πόλεμο. Όμως το τεράστιο σημερινό μας χρέος, για το οποίο σήμερα υποφέρουμε, είναι δημιούργημα των τελευταίων 40 ετών.
Μικρό στην αρχή, επιταχυνόμενο μετά, και τεράστιο στο τέλος.

Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά - Blogger Dimitris Nikogloy

ΑΓΙΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ !!! ΠΑΝΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ !!! Η ΜΟΝΗ ΣΩΤΗΡΙΑ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ !!!

Άγιοι Αρχιερείς, της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ελλάδος!
Ως Έλλην πολίτης και ως Ορθόδοξος Χριστιανός και με τον προσήκοντα σεβασμό προς τα θεοτίμητα πρόσωπά σας, αισθάνομαι την ανάγκη, να σας είπω τα κάτωθι:
Κατά τη μακρόχρονη σκλαβιά των 400 ετών, υπό το ζυγό της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, οι Έλληνες κατάφεραν να διατηρήσουν αναλλοίωτη, τόσο την Εθνική τους, όσο και την θρησκευτική τους, ταυτότητα!!!