Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Στο πλευρό της Πόλας Ρούπα ο Ρουβίκωνας

Στο πλευρό της Πόλας Ρούπα τάχθηκε η αναρχική ομάδα Ρουβίκωνας, που σε ανάρτησή της σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου αναφέρει ότι το εξάχρονο παιδί της «αντάρτισσας», όπως την χαρακτηρίζει, χρησιμοποιείται ως «εργαλείο εκβιασμού».          
«Για μία αντάρτισσα, για αποφασισμένους αγωνιστές, το παιδί φαντάζει στα μάτια των διωκτικών αρχών σαν μια πιθανή "αχίλλειος πτέρνα"» αναφέρει το εν λόγω κείμενο, και συνεχίζει: «Ας νοιώσουν την έκπληξη όσοι κι όσες πιστεύουν ακόμα στη μαγική χώρα της αστικής δημοκρατίας κι ακόμα περισσότερο ας νοιώσουν την έκπληξη όσοι περιμένουν κάτι άλλο από τον Σύριζα. Αυτό είναι το κράτος και μέχρι εκεί, μέχρι να
βρεθεί απέναντι σε εχθρούς του, έχει ισχύ η εκάστοτε δημοκρατική νομιμότητά του».
Τα μέλη της ομάδας «διερωτώνται» μάλιστα, εάν θα «παραδώσουμε στο κράτος την αστυνομία και την δικαιοσύνη το δικαίωμα να χρησιμοποιεί και παιδιά;».

http://www.ethnos.gr/koinonia/arthro/sto_pleuro_tis_polas_roupa_o_roubikonas-64826083/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

το τεράστιο σημερινό μας χρέος

Πολλοί νομίζουν ότι το χρέος του σύγχρονου ελληνικού κράτους είναι μια παλιά ιστορία που μεταφέρονταν απο δεκαετία σε δεκαετία. Μια πολύ παλιά ιστορία δύο αιώνων όπου το ελληνικό κράτος δανείζονταν συνεχώς, έπεφτε έξω συνεχώς και αυτό μας επηρέασε φθάνοντάς μας στη σημερινή μας κατάσταση. Πράγματι υπήρξαν τέσσερεις τέτοιες περιπτώσεις μέχρι το 2ο παγκόσμιο πόλεμο. Όμως το τεράστιο σημερινό μας χρέος, για το οποίο σήμερα υποφέρουμε, είναι δημιούργημα των τελευταίων 40 ετών.
Μικρό στην αρχή, επιταχυνόμενο μετά, και τεράστιο στο τέλος.

Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά - Blogger Dimitris Nikogloy

ΑΓΙΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ !!! ΠΑΝΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ !!! Η ΜΟΝΗ ΣΩΤΗΡΙΑ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ !!!

Άγιοι Αρχιερείς, της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ελλάδος!
Ως Έλλην πολίτης και ως Ορθόδοξος Χριστιανός και με τον προσήκοντα σεβασμό προς τα θεοτίμητα πρόσωπά σας, αισθάνομαι την ανάγκη, να σας είπω τα κάτωθι:
Κατά τη μακρόχρονη σκλαβιά των 400 ετών, υπό το ζυγό της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, οι Έλληνες κατάφεραν να διατηρήσουν αναλλοίωτη, τόσο την Εθνική τους, όσο και την θρησκευτική τους, ταυτότητα!!!