Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Τα κεφάλια μέσα για να μην έρθει ο Μητσοτάκης και η επάρατος Δεξιά

του Μάριου Διονέλλη
Ναι, γιατί όχι; Και τον Γιώργο Παπανδρέου και τον Τζουμάκα και τον Σημίτη ακόμα. Και τον Λαλιώτη και τον Σκανδαλίδη. Και τον Παπούλια, ίσως, ξανά, στην πρώτη γραμμή.
Όλους αυτούς που η γενιά μας θα τους έβαζε στο… χρονοντούλαπο, όχι ως πρόσωπα, ως πολιτικές πρακτικές και ως ιδεολογίες όλους αυτούς θα συναντήσουμε ξανά μπροστά μας. Με αυτά τα πρόσωπα θα αναμετρηθούμε ξανά και ξανά αφού δεν καταφέραμε να τους στείλουμε στο περιθώριο.
Και αφού η «Αριστερά» υπογράφει μνημόνια, βάζει φόρους και κόβει συντάξεις έχουν κάθε δικαίωμα να αισθάνονται δικαιωμένοι και να ετοιμάζονται για ένα νέο γύρο στην πλάτη μας. Και η Διαμαντοπούλου, και ο Φλωρίδης και ο Χρυσοχοϊδης. Αφού η «Αριστερά» απέτυχε, γιατί να μην πλασάρουν
αυτοί τους εαυτούς τους ως την επόμενη λύση; Εξυπνότερος δηλαδή είναι ο Κουρουμπλής που πήγε στην άλλη μπάντα και κάνει ακριβώς τα ίδια; Καλύτερος ο Κοτσακάς που ανέλαβε και πόστο στα κομματικά όργανα; Κορόιδα είναι όλοι οι άλλοι να μείνουν στην απ’ έξω;
Το μεγάλο μαγαζί που φτιάχνεται θα ξεκινάει από τον Πάνο Λάμπρου και τον Δρίτσα και θα φτάνει μέχρι τον Βενιζέλο και τον Λοβέρδο. Για να μην έρθει ο Μητσοτάκης και η επάρατος Δεξιά.
Και αν όλο αυτό κάτι σας θυμίζει, ευχαριστούμε αλλά δε θα πάρουμε. Μόνο που αυτή τη φορά δεν έχουμε εναλλακτική. Αυτή είναι η μεγάλη τους νίκη.
Τα κεφάλια μέσα, για δέκα χρόνια τουλάχιστον. Και λίγα λέω.
https://eleutheriellada.wordpress.com/2017/01/16/%CF%84%CE%B1-%CE%BA%CE%B5%CF%86%CE%AC%CE%BB%CE%B9%CE%B1-%CE%BC%CE%AD%CF%83%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BD%CE%B1-%CE%BC%CE%B7%CE%BD-%CE%AD%CF%81%CE%B8%CE%B5%CE%B9-%CE%BF-%CE%BC%CE%B7%CF%84%CF%83%CE%BF/#more-85774

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

το τεράστιο σημερινό μας χρέος

Πολλοί νομίζουν ότι το χρέος του σύγχρονου ελληνικού κράτους είναι μια παλιά ιστορία που μεταφέρονταν απο δεκαετία σε δεκαετία. Μια πολύ παλιά ιστορία δύο αιώνων όπου το ελληνικό κράτος δανείζονταν συνεχώς, έπεφτε έξω συνεχώς και αυτό μας επηρέασε φθάνοντάς μας στη σημερινή μας κατάσταση. Πράγματι υπήρξαν τέσσερεις τέτοιες περιπτώσεις μέχρι το 2ο παγκόσμιο πόλεμο. Όμως το τεράστιο σημερινό μας χρέος, για το οποίο σήμερα υποφέρουμε, είναι δημιούργημα των τελευταίων 40 ετών.
Μικρό στην αρχή, επιταχυνόμενο μετά, και τεράστιο στο τέλος.

Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά - Blogger Dimitris Nikogloy

ΑΓΙΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ !!! ΠΑΝΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ !!! Η ΜΟΝΗ ΣΩΤΗΡΙΑ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ !!!

Άγιοι Αρχιερείς, της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ελλάδος!
Ως Έλλην πολίτης και ως Ορθόδοξος Χριστιανός και με τον προσήκοντα σεβασμό προς τα θεοτίμητα πρόσωπά σας, αισθάνομαι την ανάγκη, να σας είπω τα κάτωθι:
Κατά τη μακρόχρονη σκλαβιά των 400 ετών, υπό το ζυγό της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, οι Έλληνες κατάφεραν να διατηρήσουν αναλλοίωτη, τόσο την Εθνική τους, όσο και την θρησκευτική τους, ταυτότητα!!!