Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Προς Δήμο και ΔΕΥΑΜ: Το ποιος παίζει με τη δημόσια υγεία και λέει ανακρίβειες, αφήστε να το κρίνουν οι δημότες του Αιτωλικού


Με αφορμή απαντητικές σας ανακοινώσεις αναφορικά με τη χρηματοδότηση μελέτης 100.000 ευρώ από το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης για την υδροδότηση του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου, επισημαίνουμε τα εξής: ✓ Η πράξη ένταξης, επαναλαμβάνουμε, αφορά μελέτη υδροδότησης του Δήμου Μεσολογγίου και ως εκ τούτου είστε υποχρεωμένοι με το Υπουργείο Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων, να καθίσετε στο ίδιο τραπέζι και να δώσετε οριστική λύση στο πρόβλημα. ✓ Το ότι το εσωτερικό δίκτυο Μεσολογγίου είναι πεπαλαιωμένο είναι γνωστό σε όλους. Ετοιμάστε λοιπόν τις σχετικές μελέτες και εδώ είμαστε. Ενδεχόμενες όμως αστοχίες σας πιθανόν να οξύνουν το πρόβλημα. ✓ Το ποιος παίζει με τη δημόσια υγεία, είναι γνωστό
στους δημότες του Αιτωλικού (δηλώσεις σας μετά τις δημοτικές εκλογές για επικοινωνία με τον τότε Πρωθυπουργό κ. Σαμαρά που θα σώζατε τη Βενετία του βορά, δηλώσεις σας εδώ και ένα χρόνο, στο Δημοτικό Συμβούλιο ότι οι Αιτωλικιώτες θα πίνουν νερό με λάστιχο στην πλατεία, εξαγγελίες για μεταφορά του νερού από την ΤΕΡΝΑ και επιλογή υδροδότησης από τη μολυσμένη πηγή Κεφαλοβρύσου). Σε κάθε περίπτωση, όλοι πρέπει να σκύψουμε πάνω στο πρόβλημα, στην κατεύθυνση οριστικής του λύσης και όχι να το περιπλέξουμε ακόμα περισσότερο.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

το τεράστιο σημερινό μας χρέος

Πολλοί νομίζουν ότι το χρέος του σύγχρονου ελληνικού κράτους είναι μια παλιά ιστορία που μεταφέρονταν απο δεκαετία σε δεκαετία. Μια πολύ παλιά ιστορία δύο αιώνων όπου το ελληνικό κράτος δανείζονταν συνεχώς, έπεφτε έξω συνεχώς και αυτό μας επηρέασε φθάνοντάς μας στη σημερινή μας κατάσταση. Πράγματι υπήρξαν τέσσερεις τέτοιες περιπτώσεις μέχρι το 2ο παγκόσμιο πόλεμο. Όμως το τεράστιο σημερινό μας χρέος, για το οποίο σήμερα υποφέρουμε, είναι δημιούργημα των τελευταίων 40 ετών.
Μικρό στην αρχή, επιταχυνόμενο μετά, και τεράστιο στο τέλος.

Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά - Blogger Dimitris Nikogloy

ΑΓΙΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ !!! ΠΑΝΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ !!! Η ΜΟΝΗ ΣΩΤΗΡΙΑ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ !!!

Άγιοι Αρχιερείς, της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ελλάδος!
Ως Έλλην πολίτης και ως Ορθόδοξος Χριστιανός και με τον προσήκοντα σεβασμό προς τα θεοτίμητα πρόσωπά σας, αισθάνομαι την ανάγκη, να σας είπω τα κάτωθι:
Κατά τη μακρόχρονη σκλαβιά των 400 ετών, υπό το ζυγό της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, οι Έλληνες κατάφεραν να διατηρήσουν αναλλοίωτη, τόσο την Εθνική τους, όσο και την θρησκευτική τους, ταυτότητα!!!