Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Γεννηματά: Ενίσχυση του ΠΑΣΟΚ για να μπει τέλος στο 'μαρτύριο του Ταντάλου'

Να ενισχύσουν τη Δημοκρατική Συμπαράταξη, ώστε να παίξει καθοριστικό ρόλο σε μία νέα κυβέρνηση με άλλη πολιτική, στη λογική της εθνικής συνεννόησης, κάλεσε τους πολίτες η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά.
"Το 2017 δεν μπορεί να συνεχιστεί το «μαρτύριο του Ταντάλου» για τον Ελληνικό λαό. Οι ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ δεν μπορούν να βγάλουν την Ελλάδα από την κρίση και τα Μνημόνια. Βυθίζουν την Οικονομία, υποθηκεύουν το μέλλον της χώρας", υποστήριξε σε δήλωση της η κ.Γεννηματά. "Δεν αξίζει στις Ελληνίδες και στους Έλληνες αυτή η κατάσταση, αυτή η Κυβέρνηση", συνέχισε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, καταλήγοντας:
"Υπάρχει άλλος δρόμος. Η Εθνική Γραμμή, με Εθνική Συνεννόηση. Με άλλη Κυβέρνηση, με άλλη Πολιτική και καθοριστική ενίσχυση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης. Είναι η ώρα να αλλάξουμε την πορεία των πραγμάτων, να κρατήσουμε τα παιδιά μας στον τόπο μας, να δώσουμε πραγματική ελπίδα και Προοπτική."
Στη Χαριλάου Τρικούπη βλέπουν εκλογές εντός του 2017 και θέτουν σε αυτές ως στόχο την αύξηση των ποσοστών της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, ακριβώς με το επιχείρημα ότι θα παίξει καθοριιστικό ρόλο σε μία κυβέρνηση εθνικής συνεννόησης, αναγκάζοντας και τα δύο μεγάλα κόμματα να επανεξετάσουν τις στρατηγικές τους
http://news247.gr/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

το τεράστιο σημερινό μας χρέος

Πολλοί νομίζουν ότι το χρέος του σύγχρονου ελληνικού κράτους είναι μια παλιά ιστορία που μεταφέρονταν απο δεκαετία σε δεκαετία. Μια πολύ παλιά ιστορία δύο αιώνων όπου το ελληνικό κράτος δανείζονταν συνεχώς, έπεφτε έξω συνεχώς και αυτό μας επηρέασε φθάνοντάς μας στη σημερινή μας κατάσταση. Πράγματι υπήρξαν τέσσερεις τέτοιες περιπτώσεις μέχρι το 2ο παγκόσμιο πόλεμο. Όμως το τεράστιο σημερινό μας χρέος, για το οποίο σήμερα υποφέρουμε, είναι δημιούργημα των τελευταίων 40 ετών.
Μικρό στην αρχή, επιταχυνόμενο μετά, και τεράστιο στο τέλος.

Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά - Blogger Dimitris Nikogloy

ΑΓΙΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ !!! ΠΑΝΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ !!! Η ΜΟΝΗ ΣΩΤΗΡΙΑ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ !!!

Άγιοι Αρχιερείς, της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ελλάδος!
Ως Έλλην πολίτης και ως Ορθόδοξος Χριστιανός και με τον προσήκοντα σεβασμό προς τα θεοτίμητα πρόσωπά σας, αισθάνομαι την ανάγκη, να σας είπω τα κάτωθι:
Κατά τη μακρόχρονη σκλαβιά των 400 ετών, υπό το ζυγό της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, οι Έλληνες κατάφεραν να διατηρήσουν αναλλοίωτη, τόσο την Εθνική τους, όσο και την θρησκευτική τους, ταυτότητα!!!