Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

Πληροφορίες για επίσκεψη του Μπαράκ Ομπάμα στην Αθήνα

Πληροφορίες των τελευταίων ωρών αναφέρουν ότι ο αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα θα επισκεφθεί την Ελλάδα στις 14 - 15 Νοεμβρίου, λίγο πριν επισκεφθεί τη Γερμανία για να συμμετάσχει σε συνέδριο.
Τις πληροφορίες για την επίσκεψη Ομπάμα στην Αθήνα δεν επιβεβαιώνει «προς το παρόν» το Μέγαρο Μαξίμου.

Αν οι πληροφορίες επαληθευτούν, τότε η κυβέρνηση θα πρέπει να αναμένει από τον αμερικανό πρόεδρο να τείνει χείρα βοηθείας προς την Αθήνα για το θέμα του χρέους, καθώς θα ακολουθήσει η συνάντησή του με τη γερμανίδα καγκελάριο Ανγκελα Μέρκελ.



Στη χρονική αυτή συγκυρία στην οποία τοποθετείται η έλευση του Μπαράκ Ομπάμα στην Ελλάδα, θα βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις της ελληνικής πλευράς με τους δανειστές για το κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης, ορόσημο για την έναρξη της συζήτησης για το χρέος.

Υπενθυμίζεται ότι στις 8 Νοεμβρίου οι ΗΠΑ εκλέγουν νέο πρόεδρο, οπότε ήδη θα έχει γίνει γνωστό το όνομα του διαδόχου του Μπαράκ Ομπάμα στον Λευκό Οίκο.

 http://news.in.gr/greece/article/?aid=1500108901

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΣΟΚ: Δεύτερη θέση, «έστω και με μία ψήφο»

Τη δεύτερη θέση, έστω και με μία ψήφο διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ, θέλει ο Νίκος Ανδρουλάκης , ο οποίος όσο πλησιάζουμε προς τις ευρωεκλογές θα ...