Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016

Θεοχαρόπουλος: H χώρα χρειάζεται εθνική συνεννόηση και μια νέα κυβέρνηση

Η χώρα χρειάζεται μια νέα κυβέρνηση και εθνική συνεννόηση, υποστήριξε το πρωί από τα Χανιά ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος, ο οποίος πραγματοποιεί διήμερη περιοδεία στην Κρήτη, με πρώτο σταθμό τα Χανιά.
«Ο στόχος είναι να βάλουμε μπροστά την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας, να βάλουμε μπροστά ένα σχέδιο που θα έχει μπροστά την περιφέρεια, την τοπική ανάπτυξη. Γι' αυτόν τον λόγο η Κρήτη, είναι το καλύτερο παράδειγμα» ανέφερε, περιγράφοντας τους στόχους της περιοδείας του.
Σύμφωνα με τον κ. Θεοχαρόπουλο, κατά την περιοδεία του στο νησί θα έχει σειρά
επαφών με τοπικούς φορείς και φορείς της αυτοδιοίκησης, προκειμένου να ενημερωθεί και να συζητήσει για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, αλλά και να αναζητηθούν λύσεις.
«Αυτή η αναποτελεσματική κυβέρνηση σήμερα δεν δίνει λύση. Και η διέξοδος δεν μπορεί να είναι ούτε τα μνημόνια, ούτε μια φαντασιακή κατάσταση για το πώς θα αλλάξει η χώρα. Η λύση πρέπει να είναι μεταρρυθμίσεις, διαθρωτικές, σε όλους τους τομείς τής πολιτικής και επιτέλους αποτελεσματική διαπραγμάτευση. Γι' αυτούς τους λόγους, χρειάζεται μια νέα κυβέρνηση και εθνική συνεννόηση για τη χώρα. Όχι, αυτό που σκοπεύει να κάνει κ. Τσίπρας».
Ο κ. Θεοχαρόπολουλος είχε συναντήσεις με τον αντιπεριφερειάρχη και τον δήμαρχο Χανίων, ενώ επόμενος σταθμός του είναι το Ρέθυμνο.
http://www.ethnos.gr/politiki/arthro/theoxaropoulos_h_xora_xreiazetai_ethniki_synennoisi_kai_mia_nea_kybernisi-64595828/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΕΒ: Στη μεσαία τάξη πέφτουν τα μεγαλύτερα φορολογικά βάρη

Τεράστια πρόσθετα φορολογικά βάρη επωμίζεται η ελληνική μεσαία τάξη, σύμφωνα με το μηνιαίο δελτίο που εξέδωσε ο ΣΕΒ, ο οποίος βασίζει τι...