Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Γ. Αγγελοπούλου: «Άλλοτε κρύο, άλλοτε ζέστη» η πορεία της κυβέρνησης

Τη δική της αποτίμηση για την πορεία της κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα πραγματοποιεί η Γιάννα Αγγελοπούλου, σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Καθημερινή».
«Άλλοτε κρύο, άλλοτε ζέστη» ήταν το ακριβές σχόλιο της επιχειρηματία, αναγνωρίζοντας ωστόσο, ότι «κάποιες στιγμές τα πράγματα πήραν δρόμο ολισθηρό».
Η ίδια παραδέχθηκε ότι αισθάνθηκε υποχρεωμένη να υπενθυμίσει τις θεμελιώδεις αγκυρώσεις που η Ελλάδα δεν νοείται να χάσει - δηλαδή τη συμμετοχή στην Ε.Ε.
Όσον αφορά τις σχέσεις που διατηρεί με τον κ. Τσίπρα, σημείωσε ότι «είδα μια απόπειρα καινούργιων ανθρώπων - και νέων, κυρίως όμως καινούργιων - να δουν τα πράγματα αλλιώς, σε μια Ελλάδα
κουρασμένη».
Κληθείσα να αναφέρει τους λόγους μεταφοράς των οικογενειακών επιχειρήσεων εκτός Ελλάδος, διέψευσε την κατηγορία της «φορολογικής μετανάστευσης» και διαβεβαίωσε ότι πληρώνει - και θα συνεχίσει να πληρώνει - κανονικά τους φόρους της. 
Κάνοντας ειδική μνεία στο ζήτημα των τηλεοπτικών αδειών, η κα Αγγελοπούλου έκανε λόγο για «άγρια υπόθεση» και δήλωσε άγνοια για το εάν θα προκύψει ένα καλύτερο τηλεοπτικό προϊόν. 
http://www.naftemporiki.gr/story/1164901

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

το τεράστιο σημερινό μας χρέος

Πολλοί νομίζουν ότι το χρέος του σύγχρονου ελληνικού κράτους είναι μια παλιά ιστορία που μεταφέρονταν απο δεκαετία σε δεκαετία. Μια πολύ παλιά ιστορία δύο αιώνων όπου το ελληνικό κράτος δανείζονταν συνεχώς, έπεφτε έξω συνεχώς και αυτό μας επηρέασε φθάνοντάς μας στη σημερινή μας κατάσταση. Πράγματι υπήρξαν τέσσερεις τέτοιες περιπτώσεις μέχρι το 2ο παγκόσμιο πόλεμο. Όμως το τεράστιο σημερινό μας χρέος, για το οποίο σήμερα υποφέρουμε, είναι δημιούργημα των τελευταίων 40 ετών.
Μικρό στην αρχή, επιταχυνόμενο μετά, και τεράστιο στο τέλος.

Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά - Blogger Dimitris Nikogloy

ΑΓΙΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ !!! ΠΑΝΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ !!! Η ΜΟΝΗ ΣΩΤΗΡΙΑ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ !!!

Άγιοι Αρχιερείς, της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ελλάδος!
Ως Έλλην πολίτης και ως Ορθόδοξος Χριστιανός και με τον προσήκοντα σεβασμό προς τα θεοτίμητα πρόσωπά σας, αισθάνομαι την ανάγκη, να σας είπω τα κάτωθι:
Κατά τη μακρόχρονη σκλαβιά των 400 ετών, υπό το ζυγό της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, οι Έλληνες κατάφεραν να διατηρήσουν αναλλοίωτη, τόσο την Εθνική τους, όσο και την θρησκευτική τους, ταυτότητα!!!