Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

Γ. Αγγελοπούλου: «Άλλοτε κρύο, άλλοτε ζέστη» η πορεία της κυβέρνησης

Τη δική της αποτίμηση για την πορεία της κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα πραγματοποιεί η Γιάννα Αγγελοπούλου, σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Καθημερινή».
«Άλλοτε κρύο, άλλοτε ζέστη» ήταν το ακριβές σχόλιο της επιχειρηματία, αναγνωρίζοντας ωστόσο, ότι «κάποιες στιγμές τα πράγματα πήραν δρόμο ολισθηρό».
Η ίδια παραδέχθηκε ότι αισθάνθηκε υποχρεωμένη να υπενθυμίσει τις θεμελιώδεις αγκυρώσεις που η Ελλάδα δεν νοείται να χάσει - δηλαδή τη συμμετοχή στην Ε.Ε.
Όσον αφορά τις σχέσεις που διατηρεί με τον κ. Τσίπρα, σημείωσε ότι «είδα μια απόπειρα καινούργιων ανθρώπων - και νέων, κυρίως όμως καινούργιων - να δουν τα πράγματα αλλιώς, σε μια Ελλάδα
κουρασμένη».
Κληθείσα να αναφέρει τους λόγους μεταφοράς των οικογενειακών επιχειρήσεων εκτός Ελλάδος, διέψευσε την κατηγορία της «φορολογικής μετανάστευσης» και διαβεβαίωσε ότι πληρώνει - και θα συνεχίσει να πληρώνει - κανονικά τους φόρους της. 
Κάνοντας ειδική μνεία στο ζήτημα των τηλεοπτικών αδειών, η κα Αγγελοπούλου έκανε λόγο για «άγρια υπόθεση» και δήλωσε άγνοια για το εάν θα προκύψει ένα καλύτερο τηλεοπτικό προϊόν. 
http://www.naftemporiki.gr/story/1164901

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νίκος Ανδρουλάκης: Στις 9 Ιουνίου να αναδειχθεί ισχυρή και σοβαρή αξιωματική αντιπολίτευση

«Πρέπει να αποδοκιμαστεί η πολιτική της Νέας Δημοκρατίας. Πώς αξιοποίησε ο κ. Μητσοτάκης το 41% που του έδωσε ο λαός στις εθνικές εκλογές», ...